Ubuntu Kurulu Bilgisayara Mac Snow Leopard Kurmak

Başlatan HAKAN AKTAŞ, 15 Kasım 2016 - 01:35:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

HAKAN AKTAŞ

Merhaba, evde iki bilgisayarım var. İkisinde de Ubuntu kurulu. Birinde   Mac Os x Snow Leopard 10.6 kullanmak istiyorum. Dizüstüm  Toshiba Satellite. Snow Leopard ın iso kalıbını usb belleğe boot ediyorum, bilgisayarı usb den başlatıyorum fakat olmuyor. Usb den başlamıyor. Usb formatı fat32. Başka işletim sistemlerini *önyükleme yaptım hiç üşenmeden denemek için, onlarıda başlatmıyor, usb den başlattığım halde usb den başlamıyor pc. Ne yapmam gerek?

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 15 Kasım 2016 - 13:08:37

Araştırmadığım site kalmadı. Yok mu yardımcı olacak biri?

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 15 Kasım 2016 - 15:08:23

???

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 15 Kasım 2016 - 15:09:55

KİMSE CEVAPLAMAYACAK MI???

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 15 Kasım 2016 - 15:11:09

Bu arada konu harici konu değil. Yükleme ve kaldırma sorunu konusu!  :/

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 15 Kasım 2016 - 16:02:49

CEVAP YOK MUUU????

bugra9

Her sistemin ön yüklemesi farklıdır. Windows ayrı linux ayrı ... Eğer bir linux dağıtımını usb bellekten ön yüklemeli olarak başlatmak istiyorsan aşağıdaki bağlantısını verdiğim wiki sayfasına bakabilirsin.
https://wiki.ubuntu-tr.net/index.php?title=Ubuntu_ISO_dosyas%C4%B1n%C4%B1_USB_belle%C4%9Fe_yazd%C4%B1rmak

Mac Os x başlatmak istiyorsan çok yanlış yerdesin. Burası linux forumu ama yine de bilen varsa yazacaktır. Art arda iletiler göndermen ya da aynı konu için yeni konu açman soruna bir çözüm getirmeyecek hatta belki bilenlerin yazmaktan vazgeçmesine bile neden olabilir.

Elessar

Cevabını aradığınız her şeyi internette birazcık aramayla kolaylıkla bulabiliyorsunuz.

Zor mu bunu yapabilmek?

Google'da "pc'ye mac os mavericks yosemite sierra kurmak hackintosh" diye aratmak. Videolu anlatımı bile var.

Anlayamıyorum  >:(
USE="peace justice" emerge --newuse --update --deep world

confickerbelasi

macbook prolardan birine benzer donanımı var mı? yoksa unut zaten mac os x kurması daha zor anlatılmaz yaşanır en uyumlu olduğu makinalar apple üretimi olanlar zaten yasal olmaması ihtimali var
etik değil bir Linux'çuya yakışmaz ver parasını macbook al...
hackintosh ne? araştır techno... tan bak.