Firefox'te Netflix sorunu

Başlatan TB2DHM, 11 Ocak 2016 - 13:50:27

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

TB2DHM

Arkadaşlar Firefox netflix playerini açarken ekte attığım sorun meydana geliyor. aynı sorun chrome'da mevcut değildir. bu sorunu nasıl çözebilirim?

[eklenti yönetici tarafından silindi]

neynefes

Netflix silverlight ile çalışıyor. Bizim tarafta desteği yok ama pipelight linux sistemler için alternatifdir. Kendi sitesinden kurulum adımlarını takip edebilirsiniz. Chrome silverlight gömülü olarak mı geliyor ? Normalde onda da açmaması gerek.

Ekleme: Chrome eklentiyi yeni sürümlerinde kapatmış. Siz nasıl izliyorsunuz?

TB2DHM

Alıntı yapılan: neynefes - 11 Ocak 2016 - 13:55:26
Netflix silverlight ile çalışıyor. Bizim tarafta desteği yok ama pipelight linux sistemler için alternatifdir. Kendi sitesinden kurulum adımlarını takip edebilirsiniz. Chrome silverlight gömülü olarak mı geliyor ? Normalde onda da açmaması gerek.

Ekleme: Chrome eklentiyi yeni sürümlerinde kapatmış. Siz nasıl izliyorsunuz?

Ek bir şey kurmadım deneyince direk açtı

[eklenti yönetici tarafından silindi]

heartsmagic

Şu an Firefox ile mümkün değil, bir süre sonra olabilir. "Encrypted Media Extension (EME)" desteğinin eklenmesi gerekiyor kendisine.
http://www.makeuseof.com/tag/watch-netflix-natively-linux-easy-way/

Silverlight konusunda ise bir fikrim yok, Pipelight kurulsa da durum ne olur bilemiyorum.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

neynefes

Netflix kullanmıyorum. Tivibu Go kullanıyordum pipelight kurulumu yapılarak. Aynı olabileceğini düşünmüştüm.

heartsmagic

Şu an ben de bilmiyorum, hani güncel ne var diye bakındığımda karşıma verdiğim kaynak çıktı. Eskiden Pipelight ile çalışıyormuş kendisi fakat özellikle Linux tarafı için bazı eklemeler gerekmiş ki yazıda ufaktan değinilmekte.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

McChck

Bu sorunun bir benzeri bende de var.Ancak bende chromiumda da açılmıyor.Silverlight eklentisi istiyor.İnternette biraz araştırdım pipelight kurmamı tavsiye ediyor bir çok yer.Ancak pipelight kurmam da bir işe yaramadı maalesef.Buna nasıl bir çözüm bulunabilir ?

if