TG 3468 hakkında bilgiye ihtiyacım var

Başlatan Berkhan Berkdemir, 09 Eylül 2016 - 21:19:08

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Berkhan Berkdemir

Şimdi size sorum aslında genel linux anlamında olacak ama Xen Server 6.5 / CentOS 6.5 hakkında fikirleri olanlardan daha çok fikir alma hedefindeyim.

Şimdi ağımızda bulunan Xen Server üzerine ekstra bir network kartı takma ihtiyacıda bulunuyoruz. Bu sebep ile ucuzundan bulduğum bu ağ kartını buldum. Henüz almadım ama alıp deneme gibi bir riske gireceğim.

Eğer merak ediyorsanız şu an ki kullandığım kart ekte (onboard).

Size sorum şu, sizin kullandığınız bir (linux için tam uyumlu veya driver destekli) harici network kartı varsa bana yazarsanız sevinirim.

Python, SQL Developer
İyi günler

[eklenti yönetici tarafından silindi]
GitHub: @BerkhanBerkdemir
Eğer Linux hakkında güncel haber ve rehberler görmek istiyorsanız profilimde ki linke tıklayın.

Berkhan Berkdemir

Şimdi bulduğum bilgi bu ayrıca xen lspci çıktısı

"...Realtek Semiconductor Co., LTD. RTL8111/8168/8411 PCI Express Gigabit Ethernet Controller (rev 06)..."

Uyumlu olabilir mi?

Python, SQL Developer
İyi günler

[eklenti yönetici tarafından silindi]
Eğer Linux hakkında güncel haber ve rehberler görmek istiyorsanız profilimde ki linke tıklayın.

plazma

http://www.phoronix.com/scan.php?page=news_item&px=MTY2ODQ
Olabilir yada multiport ethetnet kartıda olabilir o/b olanı kapatıp karttarn kullanırsınız.

Berkhan Berkdemir

Alıntı yapılan: plazma - 10 Eylül 2016 - 02:59:41
http://www.phoronix.com/scan.php?page=news_item&px=MTY2ODQ
Olabilir yada multiport ethetnet kartıda olabilir o/b olanı kapatıp karttarn kullanırsınız.
Yanıtınız için teşekkür ederim. Ucuz olması beni cezbeden yanı. Ama linux tarafta özellikle xen server gibi bir sistem olunca emin olamadım. Bayramdan sonra size daha detaylı bilgiler sunacağım.

Multiport alırsam zaten onboard u kapatmam üçünü de aynı anda kullanırım [emoji1]  Birini management biri in biri out olarak [emoji1]

Python, SQL Developer
İyi günler