En İyi Linux Dağıtımı Ve Sürümü

Başlatan Linax, 18 Ağustos 2016 - 10:31:52

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Linax

Evet,önerilerinizi aşağıya paylaşarak belirtip,dağıtımınızı tanıtarak diğer kullanıcıları bu konuda bilgi sahibi edebilirsiniz.
*Not:Ekran görüntülerinizi paylaşarak daha canlı bir görünüm sağlayabilirsiniz.
Yoksa her şey yeniden mi başlayacak?

alquirel

Öncelikle forumumuza hoşgeldiniz.

İlgi ve hevesinizi anlıyorum ama böyle bir konu açmadan önce öncelikle forumda biraz vakit geçirip forumda ne tarz konular konuşulduğunu inceleyerek forum ortamına alışmanızı tavsiye edeceğim.

Bu başlıkta sorduğunuz sorunun hiçbir zaman hiçbir şekilde objektif bir cevabı olmayacaktır çünkü herkes kullandığı dağıtımı kendisi için en iyi olduğunu düşündüğü için kullanır. Kimse kötü olduğunu bildiği veya daha iyisi olduğunu bildiği halde kendine eziyet etmez gider o dağıtımı kullanır. Dolayısıyla bu başlığa verilecek cevaplar sadece cevap vereni bağlar ve karşılıklı saygı korunamazsa da tartışma ve kalp kırmadan başka hiçbir işe yaramaz.

Bu cümleler öylesine değil, geçmiş yılların tecrübesine dayanarak söylenmiş cümlelerdir. Eğer aklınızda bir dağıtımla ilgili merak ettiğiniz konular varsa bunu Dağıtım Tavsiyeleri başlığımızda paylaşabilirsiniz. Eğer forum ziyaretçilerinin dağıtımlar hakkında bilgi sahibi olabilmesini hedeflemişseniz de bırakın ziyaretçilerimiz arama özelliğimizi kullanarak başta biraz önce bahsettiğim başlık olmak üzere dağıtımlar hakkında forumda zaten mevcut olan onlarca iletimize ulaşsınlar. Yeterli bilgiye ulaşamamış hissederlerse de yine bahsettiğim başlığa gidip sorularını sorsunlar veya yeni başlık açsınlar.

Konuyu anlayışla karşılayacağınızı umarak kilitliyorum.