Linux'dan vazgeçtim

Başlatan cosima, 16 Temmuz 2016 - 03:45:32

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

fsutil

Genel olarak @harun252525' ı haklı bulmuyorum sil butonuna basmak sonuçta kullanıcı hatası lakin silinme süresi konusunda @harun252525 haklı  :D

https://youtu.be/CRs7CXxZoR8

ata1

kaç saniye sürdü sil dedi 1.5 gb 12.500 öğe ayrıca bakınız 0.09 sn videoda uyarı ve iptal seçeneği bu ana kadar geri dönülür.
bir öğeyi silerseniz o kalıcı kaybolur
kısaca iptal seçeneği olsa açıp iptal deme şansı olacak kadar zamanı var mıdır ? 4 sn kadar zaman 1.5 gb için videoyu defalarca izleyin 4 sn yada daha az

harun252525

2 saniye bile benim icin yeterli
Kod Yazmak Bir Şiirdir.

ata1

peki batının en hızlı silahşörü  :)) hayırlı forumlar

harun252525

iste benimde haklı cikmak istediğim nokta buydu.
cok teşekkürler @Asia

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 18 Temmuz 2016 - 15:40:08

Sonunda haklı çıktım :D oh bee :D

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 18 Temmuz 2016 - 15:42:18

@ata1, bey bu arada bende inceledim klasörün silinmesi 4 saniyeden fazla sürdü sürdü
Kod Yazmak Bir Şiirdir.

ata1

http://wiki.ubuntu-tr.net/index.php?title=G%C3%BCvenli_dosya_silmek_(geri_d%C3%B6n%C3%BC%C5%9Fs%C3%BCz_olarak)

Bilgisayardan silinen hiçbir dosya gerçek anlamda sabit diskten silinmemektedir. Dosyaların delete tuşu ile silinmesi, (shift + delete) tuş bileşimi ile silinmesi, çöp kutusundan silinmesi ve hatta sabit diskin defalarca kez biçimlendirilmiş olması bile bu durumu değiştirmemektedir. Silinen dosyaların bir bölümü çeşitli veri kurtarma yazılımları aracılığıyla geri getirilebilmektedir. Bu durum Ubuntu ya da Linux'a özgü bir durum değil diğer işletim sistemleri için de geçerli bir durumdur. Silinen dosyaların geri getirilemez hale gelmesi için üzerine yeni veri yazılması gereklidir. Güvenli veri silme yazılımları, silmek istediğiniz dosyalar üzerine defalarca kez rastgele verilere yazarak kullanılamaz hale getirmeyi amaçlarlar.

evet haklı çıktın o dosyaları gelip ben sil komutu verdim sistemde defalarca bak silersen gider veriler dedi bende ısrarla sil dedim pardon benim hatam
evet sen haklısın

if

Trollü neden besliyorsunuz? Boş boş konuşuyor, forumu kirletiyor. Yönetici arkadaşların bu konuyu kapatmaları gerektiğini düşünüyorum.

alquirel

Başlığın foruma faydasız bir şekilde ilerlemekte olduğuna kanaat getirdiğim için kilitliyorum.