SteamOS ve Ubuntu Performansı

Başlatan Source, 28 Haziran 2016 - 14:33:38

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Source

Merhaba daha önce steamOs deneme fırsatım olmadı. SteamOS un diğer dağıtımlara göre performans konusunda avantajları varmıdır öğrenmek istiyorum?

Edit:

Oyunlar üzerindeki performansdan bahsediyorum...

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 28 Haziran 2016 - 18:26:51

Bilgisi olan yokmu arkadaşlar?

heartsmagic

Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

eronis

Kendi şahsi fikrimi söyleyim, Steam OS debian stable tabanlı. Kısaca paketleri Ubuntu 16.04'den eski. Bu sürücülerin eski olduğu ve pek çok performans iyileştirmesinden mahrum kalacağın anlamına geliyor. Ayrıca yapılan testlere bakınca genellikle iş Linux tarafında oyun olduğunda inan ya da inanma ama en yüksek performansı Unity veriyor. İstersen araştırabilirsin. Xfce'nin ya da daha hafif bir masaüstünün bu performansı vermesini beklerdim ben ama şunu görüyorum ki Ubuntu Unity'nin sistem gereksinimi Xubuntu ile neredeyse aynı ve bunu centrino işlemcili bir notebook ile teyid ettim. Kısacası Ubuntu'dan şaşma. Üstelik bence dağıtımın sadece 1 şeyi iyi yapması yetmez, bilgisayarını farklı amaçlarla kullanıyorsun ve oyun oynamak için oyun dağıtımına, multimedya için multimedya dağıtımına geçmek yerine hepsini yapan ubuntu gibi dağıtımları denemen daha mantıklı değil mi ?
The Linux philosophy is 'Laugh in the face of danger'. Oops. Wrong One. 'Do it yourself'. Yes, that's it. --Linus Torvalds