Direk ve Sonradan Yüklenen Masaüstü

Başlatan Medicodenn, 26 Haziran 2016 - 11:20:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Medicodenn

Merhaba dostlarım. Aklıma bir soru takıldı ve sormak istedim. Direk yüklü gelen ve sonradan yüklenen masaüstleri arasında nasıl farklar oluyor? Yani Ubuntu Unity üzerine KDE yüklemek ile direk Kubuntu yüklemek arasında nasıl farklar var? Veya Mint Cinnamon üzerine XFCE yüklemek ile direk Mint XFCE yüklemenin birbirine göre avantajları ve dezavantajları ne? Genel olarak hangisi daha hızlı olur? Teşekkürler..

heartsmagic

Merhaba.

Eskiden olsa pek sıkıntı yapmaz derdim. Zira zaten üç beş masaüstü vardı, onlar da fazlaca ortalığı karıştırmıyordu. Şimdiyse forumda ara ara rastladığımız (sadece bizde olmuyor bu sorunlar tabi) masaüstleri kendi içinde ortalığı biraz karıştırabiliyorlar. Birinin yanına büyük olanlardan bir başkasını kurunca ne bileyim, yok simgeler karışıyor, yok yazıtipleri bozuluyor falan. Çok can alıcı şeyler olmasa da arada can sıktığı oluyor. Benim önerim, üç büyüklerden (Unity, Gnome Shell, KDE) birini kullanacaksan temiz kurulum yap. Yok bunlardan biri varsa ve yanına XFCE'dir, LXDE'dir falan kuracaksan dene şansını.

Kesin sorun olur diyemiyorum fakat forumda ara ara görüyoruz ortalığın karıştığını.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

Medicodenn

Anladım. Ben de zaten Kubuntu'mu temiz kurulum yaparak yüklemiştim. Sorunsuz çalışıyor gibi teşekkürler. Başka cevaplar gelirse de sevinirim.