Ubuntu 16.04 LTS için Ubuntu Tweak Tool

Başlatan Horoz, 19 Haziran 2016 - 05:07:27

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Horoz

Selam herkese iyi geceler;
Dün gece 16.04 LTS sürümüne yükseldim ve yaklaşık 48 saattir yeni yüzümüzü kurcalıyorum :D.. 16.04 LTS için temizlik aracı aradım konuyu burada bulamadım bizim forum dışında bir kaç yerde okudum ve örnek olarak:

'' "Ubuntu Tweak" yazılımı Ubuntu'nun 13.10 ve önceki sürümlerine yönelik bir yazılımdır. Ubuntu 14.04 ve sonraki sürümlerde Unity masaüstü ayarları için "Unity Tweak Tool" isimli yazılım geliştirilmiş olup bu yazılımı Ubuntu Software paket yöneticisinde aratıp yükleyebilirsiniz. ''

Konuya en yakın bu açıklamayı buldum. Fakat benim işim araştırmak bilgi toplamak ve kesin bilgi uğruna sistem çökertmeyi göze almak ;) bu yüzden Ubuntu Tweak kurdum ve kapıcıya verdim gazı ! Şimdilik sorun yaşamadım sanırım 16.04 sürümünde de çalışıyor daha derinlemesine kurcalıyorum sonuçları sizlerle paylaşmak istiyorum umarım bir sorunla karşılaşmam çünkü bu yazılımı önceki sürümlerde kullandım ve sevdim. Sözüm ona konu hakkında bilgisi olan var mı önerebileceğiniz başka uygulamalar yada korkarım sen ne yaptın Horoz gibisinden hani yardımcı olursanız sevinirim yüzeysel kullanıcı sayılırım.
Mamá ! Yo paso de todo ! :P

heartsmagic

Çalışabilir, fakat kendisi hâlâ geliştiriliyor mu bilmiyorum. Bildiğim şey paket hazırlanmadığı. Haliyle bizim dahili gelen bir uygulamamız olduğu için de onu öneriyoruz. Sorun yapmıyorsa, memnunsan kullanabilirsin elbette.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

şenol

unity se masaüstün , unity kullan bende bir sorun yok , temaları filanda ayarlayabiliyorsun , o yan taraftaki kısayol barını alta da  alabiliyorsun unity le , gayet güzel 
cpu / amd ryzen 7 / 1700 / 3.90 ghz o.c
anakart / msi b 350 tomahawk . gpu / amd rx 580 8 gb  
24 gb / ddr 4 ram / 3066 mhz de çalışıyorlar
250 gb / samsung 850 evo ssd