[Çözüldü] Manjaro openbox da ekran koruyucu ayarlari

Başlatan ahmet_matematikci, 04 Haziran 2016 - 18:52:22

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ahmet_matematikci

Manjaro openbox da ekran koruyucu bekleme süresini nereden ve nasıl ayarlayabilirim.

SM-T113 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

♥ Kız tavlamak için kahraman olmak gerekmez. Doğru kadın zaten sizi kahraman yapar ;)

mhmtkrktr

Hangi ekran koruyucu ama? Gnome-screensaver, xscreensaver vb. hangisi var? Bunlardan biri kuruluysa başlangıçta çalışacak sekilde ayarlı mı?

ahmet_matematikci

XScream sanver var. Kurulu geldi.

SM-T113 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
♥ Kız tavlamak için kahraman olmak gerekmez. Doğru kadın zaten sizi kahraman yapar ;)

cokomoko

Xscreensaver da zaman ayarlaması var, etkin olması için başlangıçta çalıştırman yeter.
''Eğer 386BSD ben Linux'a başladığımda var olsaydı, Linux büyük bir olasılıkla olmazdı."
........................Linus Torvalds..........................
İnsanın aradığı sadece huzur ve mutluluktur, 1 numara olmak yalnız kalmak demektir ve 1 numara kalmak için birçok şeyi feda etmek zorunda kalırsın...

mhmtkrktr

pkill xscreensaver
xscreensaver

İkinci komuttan sonra kısa bir süreliğine üzerinde ateş yanan bir pencere gelecek. O pencerede setting 'i tıkla. Şu pencere açılacak.

En alt solda zaman ayarı var. Ayarlama bitince pencereyi kapatabilirsin.

ahmet_matematikci

pkill xscreensaver
xscreensaver

Cevap için teşekkür ederim.
Aradığım bu idi.
Bu konular yani openbox ile alakalı detaylı bilgiyi nereden öğrenebilirim?(Genel olarak değil de Nokta atışı ile sizlerin faydalandığı  site ismi yada kaynak var mı? )
Ya da sizler bu konunun detayları nereden öğrendiniz.

ata1

Reverser

konu çözüldüyse kilitleyelim, geri dönüş bekliyorum.

XFCE ROCKS !