Batarya ve parlaklık sorunu

Başlatan moncall, 16 Kasım 2015 - 22:52:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

moncall

Alıntı yapılan: eral - 22 Kasım 2015 - 22:01:39
iwconfig

no wireleass extension dedi

[eklenti yönetici tarafından silindi]

ata1

tamam gerek yok anlaşıldı

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 22 Kasım 2015 - 22:09:13

ifconfig

moncall

ifconfig:

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 22 Kasım 2015 - 22:15:00

Try ubuntudan girince, yüklü sistemdeki dosyayı okuyabiliyorum, hatalı dosyayı açıyorum fakat değiştiremiyorum, root yetkisi alıyorum ama o bölüm için vermiyor root yetkisi, sadece try kısmı için veriyor. Eğer o bölüm için alabilsem her şey hallolacak.

Ubuntu kurduğuma bin pişman oldum. Keşke Virtual Box yükleseydim. Lanet olsun.

ata1

bende farklı olduğundan yorumlayamayacağım root için . ubuntu kullanan arkadaşlarım yorumlaması daha sağlıklı olur

neynefes

Böyle çıktı vermemesi lazım. ip adresi alacak tabi.

Hocam özür dileyerek sonuca varamadığımı söylemek zorundayım. Çok bakındım ama bu hatayla ilk defa karşılaşıyorum.

moncall

Alıntı yapılan: neynefes - 22 Kasım 2015 - 22:24:18
Böyle çıktı vermemesi lazım. ip adresi alacak tabi.

Hocam özür dileyerek sonuca varamadığımı söylemek zorundayım. Çok bakındım ama bu hatayla ilk defa karşılaşıyorum.

://///

Sizden başka bu konudan anlayan yoksa, format atmaktan başka çare yok sanırım. Nasıl halledeceğim, Windowsa girip diski silsem kafi mi? (Birde resimdeki olayun sebebi neidr, 2 tane şey yazıyor.)

ata1

resimdeki çekirdeklerden hiç biri ile açılmıyor mu ? denendi mi

neynefes

Sistemde iki linux çekirdeği var diyor. Eski çekirdekle mi açmayı denesek birde? Pek birşey ifade etmeyecektir ama deneyelim. Direk kurulumu başlatıp ilgili disk bölümünü biçimlendirir devam edersiniz. Windows üzerinden müdahale edemezsiniz.

moncall

Alıntı yapılan: neynefes - 22 Kasım 2015 - 22:32:25
Sistemde iki linux çekirdeği var diyor. Eski çekirdekle mi açmayı denesek birde? Pek * bir şey ifade etmeyecektir ama deneyelim. Direk kurulumu başlatıp ilgili disk bölümünü biçimlendirir devam edersiniz. Windows üzerinden müdahale edemezsiniz.

Vallahi bilmiyorum, siz derseniz yaparım, böyle hızlı cevap vermeniz kafi, her saniye f5 leyip duruyorum burayı.

ata1

deneyelim kaybedecek bir şey yok .

moncall

Tamam bunuda kendim hallettim

ata1

son durum nedir ? yeni kurulum mu yaptınız ?

heartsmagic

Bu gibi bir durumda esasında bir şey yüklemeye gerek yok. Yapılması gereken şey burada da denendiği gibi grafik kartı sürücülerin kaldırılması. Eğer paketler kalktıysa aklıma gelen tek husus xorg.conf dosyası. Sürücüler tetiklemişse oluşturulmuştur, onun da elle silinmesi gerekir.

Şu an sanırım yeniden kurulum yapılmış.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

ilksumat

Merhaba samsung netbookun masa üstündeki batarya imgesi kırmızı gözüküyor. Daha önce olmuyordu ama ekran parlaklığını -ben niye gözüm acıyasıya kadar karanlık kullanıyorum ekranı diye düşünüp- maksumum yapınca böyle olmaya başladı. Şu an ekran parlaklığndan memnunum ama bu defada bataryasından endişe ediyorum. Acaba yanlış bir şey mi-yaptım?

Şu an batarya kırmızı ve içi boş gözüküyor, yanında ise 5% yazıyor. Yani ne olmuş oluyor?

Teşekkürler şimdiden.

heartsmagic

Parlaklık arttıkça pilin çabuk bitmesi normal. Şarja takılıyken yükselmiyor mu doluluk oranı?
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.