Ag da linux engeli

Başlatan Deathangel, 13 Mayıs 2016 - 10:54:32

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Deathangel

Arkadaslar işyerinde sanırsam windows harici diger işletim sistemlerinde bir engelleme söz konusu çünki makine evimde wifiden internete girerken işyerinde wifiden de kablolu internetden de girmiyor modeme ping attım modeme erişimim var ama trafik modemde tıkanıyor buyuk ıhtımal oraya bir güvenlik duvarı konulmus sizce makinenın linux oldugunu nasıl gizlerim çünkü dns ıp aggeçis ayarşarını bile yaptım hadi belkı yanlıs yapmısımdır dıye ayarları silip otomatık olarak da tanımladım belkı baska bir yerde sorun vardır diye network servisini defalarca restart da çekdim ama genede sorun düzelmedi sizce neden olmuş olabilir ? ben linux oldugu için olarak düşünüyorum çünki yanımdakı stajer arkadasım w10 ile gayet iyi bir şekilde giriyor
in a world without fences and walls, who needs gates and windows

keyserver2.pgp.com
EA004CB1-->privatekey0@gmail.com

ahmet_matematikci

Malesef   benze engelleme benim iş yerinde de var. 

SM-T113 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

♥ Kız tavlamak için kahraman olmak gerekmez. Doğru kadın zaten sizi kahraman yapar ;)

plazma

ip,mac id filtreleme gibi bir şey var mı iş yerindeki ağda yada firewall?

Deathangel

yani türktelekom da calıstıgım ıcın ıllakı vardır
in a world without fences and walls, who needs gates and windows

keyserver2.pgp.com
EA004CB1-->privatekey0@gmail.com

plazma

Herhangi biri olabilir ozaman emin değiliz sanırım ne olduğundan IT elemanlarına bir danışın ozaman en doğru yanıtı onlarda olabilir.

heartsmagic

Özellikle Linux diye bir engelleme olacağını sanmıyorum. Yanındaki arkadaşın IP bilgilerine bir bakarsın, ardından bağlanmaya çalışır sen nasıl IP alıyorsun diye denetlersin. Sorasın adım adım, modemi ya da yönlendiriciyi pinglemek, yandaki arkadaşını pinglemek vs. Nerede tıkandığını belirlemen lazım.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.