[Çözüldü] 19 10 mu 18 10 LTS mi?

Başlatan platform, 20 Şubat 2020 - 15:30:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

platform

selam arkadaslar

19 10  kurdum kullaniyorum. Kötümu ? Hayir
Iyimi? sikintilari var. mesela bitmek bilmeyen permisyon sorunlari...  ve hata raporlari

ornek wireshark calistirmiyor permisyon sorunundan dolayi ve internetteki cozumlerde fayda etmiyor. printeri taniyor ama yazdirmiyor.... vb vb

18 10 lts mi kullanmaliyim daha oturmus ve cozum bilgileri  yaygin gecerlimidir
19 10  sürumu 18 10 yanida deneysel bir isletim sistemimi ?

arkadaslar 18 10 kurumayi dusunuyorum bu yuzden

fikrinizi alayim dedim.

tosun

Ubuntu  LTS 18,10 değil; 18,04
18.04'de de 19,10'da da sorun yaşamazsınız.
"İnsan dünyaya sadece yemek, içmek, koynuna birini alıp yatmak için gelmiş olamazdı. Daha büyük ve insanca bir sebep lazımdı."

meda

http://releases.ubuntu.com/18.04/ubuntu-18.04.4-desktop-amd64.iso

LTS (5 yıl boyunca hata, güvenlik, uygulama güncelleştirmeleriyle desteklenecek.) yani uzun dönem desteğin getirdiği avantajı hataların minimal düzeyde olan yukarıda bağlantısı verdiğim sürümü tavsiye ederim 2 ay sonra yeni uzun dönem destekli 20.04 yayınlanınca yükseltme yaparak devam edebilirsiniz.
"BEDAVA Bedava yaşıyoruz, bedava;Hava bedava, bulut bedava;
Dere tepe bedava;Yağmur çamur bedava;Otomobillerin dışı,Sinemaların kapısı,Camekanlar bedava; Peynir ekmek değil ama Acı su bedava;Kelle fiyatına hürriyet, Esirlik bedava; Bedava yaşıyoruz, bedava. Orhan VELİ"

Empat

Everything for me is just Peace - Love - Coding. Also, as they say: I am a programmer, I have no life!

platform

Alıntı yapılan: meda - 23 Şubat 2020 - 08:32:23
http://releases.ubuntu.com/18.04/ubuntu-18.04.4-desktop-amd64.iso

LTS (5 yıl boyunca hata, güvenlik, uygulama güncelleştirmeleriyle desteklenecek.) yani uzun dönem desteğin getirdiği avantajı hataların minimal düzeyde olan yukarıda bağlantısı verdiğim sürümü tavsiye ederim 2 ay sonra yeni uzun dönem destekli 20.04 yayınlanınca yükseltme yaparak devam edebilirsiniz.

mantikli !
tesekkurler...