Firefox Download Helper Sorunu

Başlatan ademsahin, 10 Mayıs 2016 - 19:49:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ademsahin

Merhaba arkadaşlar ,

Hem Windows hem de Linux'ta Firefox kulalnıyorum.Haliyle kullanmayı alışkanlık haline getirdiğim birçok eklenti mevcut.Bunlardan birisi de tüm videoları sorunsuz indirmemi sağlayan Download Helper. Eklentiyi kurdum indirmek için bir dosya seçtim.Dönüştürücü kurulması gerekli diyor.Dönüştürücü kurma sayfasına gittim orada linux kurulumu için gerekenleri uyguladım ancak uçbirim ile dediğim kodlar yüklenirken hata veriyor.Anladığım kadarıyla ubuntu kısıtlı ilaveleri kurmaya çalışıyorum. Ne uçbirim üzerinden yükleyebildim ne de uygulama yöneticisinde kısıtlı ilaveleri bulamadım. Benim için çok önemli bir eklenti bu dönüştürücü sorununu nasıl çözebilirim ???

mhmtkrktr

Dönüştürücüyü videoyu orijinal halinde değilde ses dosyası (mp3) gibi formatlar için istiyor diye hatırlıyorum. Öncelikle video olarak mı? yoksa ses dosyasına dönüştürülmüş olarak mı, indirme yapmak istiyorsun.
Video olarak indirmek istiyorsan ve bunu soruyorsa, Videodownloadhelper eklenti ayarlarında, videoyu her zaman şuna (?) dönüştür gibi bir seçenek vardı önceden. Hâlâ varsa bunu işaretlemiş olabilir misin?