Ubuntu 16.04 uygulamalar açılmıyor?

Başlatan tncrdmr, 23 Nisan 2016 - 13:51:00

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tncrdmr

Arkadaşlar Ubuntu 16.04 sürümün yayınlandığını gördüm ve indirdim sıfırdan kurulum yaptım.
Bazı uygulamalar yüklenmiyor, mesela MegaSync 16.04 uygulamasını indirdim Ubuntu Software ile kurmaya çalışıyorum kurulmuyor, kısaca Ubuntu Software ile .deb olarak indirdiğim hiç bir dosya yüklenmiyor. Ayrıca kurulu gelen ThunderBird mail uygulaması bile açılmıyor. Hiç bir şey yapmadım ama böyle sorunlar yaşıyorum.

heartsmagic

Sunucuyu Türkiye'den Ana Sunucu'ya veya Hollanda, Almanya gibi sorunsuz bir başkasına çek. Depolarını güncelle, ardından sistemi güncelle. Sonrasında sorun yaşamaya devam edersen duruma bakarız tek tek he uygulama için.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

tncrdmr

Tamam,  deniyorum.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

heartsmagic

Araya gireyim ki iletin ezilmesin. Denediğini söylemek için ileti geçme bence :) Zira aynı gün içinde tekrar ilti gönderdiğinde birleşir, bizlere yeni ileti gibi görünmez. Anlatılanları dener, sonucu geçersin böyle durumlarda.

Hoş, Tapatalk çıktı mertlik bozuldu :)

tncrdmr

Valla ben pes ettim. 16.04 tam olarak benlik değil biraz daha otursun onda işler de sonra tekrar denerim. Ubuntu 14.04 geri  dönüş yaptım ne varsa onda var. ☺

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

heartsmagic

Pes edecek bir durum yoktu, neticede ne, neden çalışmıyor diye bakacaktık. Karar senin elbette.
Başlığımızı doğrudan kapatalım.