[Çözüldü] Ubuntu 16.04 menü ve ana seçkeyi sola almak

Başlatan OnLive, 27 Nisan 2016 - 16:07:53

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

OnLive

Ubuntu 16.04 ile menü ve ana seçke artık default olarak aşağıya almışlar. Biraz Windows'laşma gibi olmuş sanki. Ayarlardan eski haline nasıl getirebilirim?
"People said I should accept the world. Bullshit! I don't accept the world." ― rms

WaylandIZMIR

Yazılım merkezinden Unity Tweak uygulamasını indirip oradan paneli sola alabilirsin.

veya;

gsettings set com.canonical.Unity.Launcher launcher-position Left

Komutunu kullanarak sola alabilirsin.
Devrimin amacını kavramış olanlar, sürekli olarak onu koruma gücüne sahip olacaklardır.
Mustafa Kemal Atatürk

OnLive

Alıntı yapılan: FLooD - 27 Nisan 2016 - 16:13:28
Yazılım merkezinden Unity Tweak uygulamasını indirip oradan paneli sola alabilirsin.

veya;

Çok teşekkürler.
"People said I should accept the world. Bullshit! I don't accept the world." ― rms

sezmen

Ana menü ve seçke öntanımlı olarak zaten solda geliyor. Sonradan istenirse aşağıya alabilme özgürlüğü verilmiş. Tercihe bağlı ama ben aşağının daha şık ve kullanışlı olduğunu düşünüyorum.
Linux merakla başlar, bağımlılık yapar. Linux gönül işidir.

https://500px.com/sezginmendil

NedimYilmaz

Alıntı yapılan: FLooD - 27 Nisan 2016 - 16:13:28

veya;

Benim güncelleme ile menü kayboldu. Gnome-panel yazarak eski bir panel geliyor sadece. Nasıl düzeltebilirim, Unity Tweak Tool bir işe yaramıyor?

heartsmagic

@NedimYilmaz, ayrı bir başlığın olduğu için oradan devam edelim. Aynı sorunu farklı ve ilgisiz başlıklarda konuşursak en çok sen uğraşırsın.
Bu arada not düşelim, başlatıcı varsayılan olarak altta gelmiyor, solda geliyor her zamanki gibi.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.