Format sonrası giriş yapılmıyor / donuyor kalıyor.

Başlatan Bendini, 19 Nisan 2016 - 16:03:06

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bendini

Merhabalar,

Bugün format atmış olduğum bilgisayarda ubuntu 14.04 lts kurulumu ardından giriş ekranı geliyor ancak giriş yapacağım sırada donuyor kalıyor bazen adım atmadan donuyor bazen giriş yaptıktan sonra donuyor bazen sudo apt-get update yazıyorum yine donuyor kalıyor.

Sorun ne olabilir acaba?

14.04 de sorun olduğunu varsayarak ubuntu 14.04 e güncellemeye niyetle 11.04 kuruyordum ki bu seferde kurulum çöktü hatası aldım.

ram 16
ekran 8
iyi performans aldığım lenovo masaüstü bilgisayar da bu sorunu yaşadım. yüklemeyi flasha yazdığım iso üzerinden gerçekleştirdim.

heartsmagic

Diğer tarafta 16.04 ile ilgili bir soru sormuşsun, sürüm mü değiştirdin?
Yoksa bu konu ayrı bir konu mu?
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

Bendini

16.04 patladı : ) 14.04 e döndüm.

16.04 de çok şey değişmiş ve kesinlikle stabil değil . 16.04.4 den önce kendine gelebileceğini zannetmiyorum.

illedelinux

Alıntı YapBugün format atmış olduğum bilgisayarda ubuntu 14.04 lts kurulumu ardından giriş ekranı geliyor ancak giriş yapacağım sırada donuyor kalıyor bazen adım atmadan donuyor bazen giriş yaptıktan sonra donuyor bazen sudo apt-get update yazıyorum yine donuyor kalıyor.

Bu sorun devam ederse ram kontrolü yapman gerekir.
GNU/Linux kullanmıyorum, onu yaşıyorum...

heartsmagic

Alıntı yapılan: Bendini16.04 patladı : ) 14.04 e döndüm.

16.04 de çok şey değişmiş ve kesinlikle *kararlı değil . 16.04.4 den önce kendine gelebileceğini zannetmiyorum.
Şimdi kararlıdır değildir diye tartışmayalım hiç, aynı şeyleri 14.04 zamanında da duydum :) Neyse.

İndirdiğin ISO'lar için md5 bütünlük denemesi yapıyor musun?
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.