nautilus geliştirme.

Başlatan Aslı., 18 Mart 2016 - 14:16:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Aslı.

İyi günler arkadaşlar.Bilgisayar mühendisliği 3.sınıf öğrencisiyim.Linux işletim sistemi üzerinde ve python dilinde araştırmalar yapmaya başladım,bu yönde kendimi geliştirmek istiyorum.Şuan linux üzerinde sağ tık menüsünü güncelleştirmek ,kendi isteğime göre herhangi bir dosya eklemek istiyorum.Yaptığım araştırmalarda nautilus kütüphanesini çağırmam gerektiğini buldum ancak ben naitulus kütüphanesinide kendim yazmak istiyorum.Sizden bu konuda nasıl ilerleyeceğimhakkında yardım istiyorum.Nasıl bir yol belirlemeliyim?Bu konu hakkında fikri olan yada ilgisini çeken arkadaşlar yardım edebilirse sevinirim.

Afken

Ben de Python eğitimi görmeye başlamış biri olarak takipteyim. Ne gibi faydaları olur konunun bana bilmiyorum ama buradayım.
"biz istedikten sonra bize barış mı yok"

plazma

https://wiki.gnome.org/Projects/NautilusPython sayfasında ilgli bağlantılar var eğer denk gelmediyseniz bir inceleyin.

freeman

makefile nedir nasıl kullanılır, ilk olarak buradan başla.
Good morning and welcome to the Black Mesa Transit System. This automated train is provided for the security and convenience of the Black Mesa Research Facility personnel.

TopKek

Paket olarak mi yapacaksiniz yoksa sadece modifiye amacli mi?
Arch Linux mu Gentoo mu?

Aslı.

Kendimi geliştirmek amaçlı öğrenmek istiyorum