ekran kartımı nasıl güncelleyebilirim ?

Başlatan Orcus, 26 Şubat 2016 - 23:11:12

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Orcus

merhaba arkadaşlar bugun format atıp ubuntuyu yeniden krudum ve baya bi kasıyor chromium falan yükledim zar zor. azcık düzene soktum. Malum driverler güncel değil bende kasma ekran kartından dolayıdır diye düşündüm. İnternetten nvidianın sitesinden kendi ekran kartıma göre seçtim indirdim ve açtığım da resimdeki gibi bi ekran çıktı hiçbirşey yok gözükmüyor.

ben de durum böyle olunca Sİstem ayarları > Yazılım ve güncelleştirme > Ek sürücüler kısmına gelip burdan güncellemek istedim. Burdada garip birşeyler yazıyordu hiçbir anlam çıkaramadım.

Resimdeki soldaki pencere nvidianın dosyanındaki ekran , digeri ise sistem ayarlarındaki.

Ubuntuyu ilk defa kullanıyorum hiçbir bilgim yok ve sistem gereksinimlerim şöyle ;
2GB Ram
2.80 GHz intel işlemci
NVidia geforce 7200 gs / 7300 se ekran kartım var boyutunu bilmiyorum.

neynefes

Nvidia sitesinden sürücü indirmenize gerek yok. Ek sürücülerde görünen sahipli yazanlardan birini seçin. Ayrıca alttaki processor diye başlayan kısmı da işaretleyip değişiklikleri uygula diyin. Sistemi yeniden başlatıp sonucu yazarsınız. Bir de mümkün mertebe ekran görüntüsü paylaşmayın.