İnternet'i hızlandırmaya çalışırken şöyle bir hatayla karşılaştım

Başlatan burakbs, 16 Ocak 2016 - 00:17:55

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

burakbs

Arkadaşlar bugün video izlerken biraz yavaş geldiğini farkettim hızlandırayım derken nsswitch dosyasına satır eklenerek hızlandırılabildiğini öğrendim bende dedim hızlandırayım bari çünkü normal dosya indirmeler vs. durumlarında çokta güzel çekiyor gerçi videonun barındığı sitedende olabilir ama ben yinede bi şansımı deneyim dedim ve nsswitch i açtım aradığım satırı bulamayıp kapattım uçbirim arkada açık kalmış bi uçbirim daha açıp tekrar açıp bu sefere satırı buldum ve altına kodu ekleyip kapattım arkadaki uç birimde şöyle bir hata gözüme çarptı

(gedit:11593): Gtk-WARNING **: Calling Inhibit failed: GDBus.Error:org.freedesktop.DBus.Error.ServiceUnknown: The name org.gnome.SessionManager was not provided by any .service files

bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra sistem de bir sıkıntı olmasada aklımda kalmasın sorayım diye düşündüm

neden böyle bir hata ile karşılaştım ve sistemin kararlılığını etkiler mi ilerki zamanlarda ?
Yaşama odaklan, ölüme razı ol..

neynefes

Bu hata arayüü bulunan uygulamanın terminal üzerinden çalıştırılması ile alınır. Normal bir hata, sistem kararlılığını herhangi bir şekilde etkilemez.

burakbs

Yaşama odaklan, ölüme razı ol..

ata1

╔═[01:15]═[ata@ata]
╚═══===═══[]>> sudo gedit  /etc/resolv.conf
[sudo] password for ata:

(gedit:10314): Gtk-WARNING **: Theme directory scalable/stock/128 of theme Black-Diamond has no size field

örnek gerekir ise genelde olur ama zararı yok diyelim