Pidgin Gmail Hesabı için Yetki Verilmemiş Hatası Veriyor

Başlatan Kanguru, 19 Aralık 2015 - 21:17:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kanguru

Selamün Aleyküm;

Pidgin programıyla gmail'e bağlanmak istiyorum fakat "Yetki verilmemiş" hatası veriyor. Eski tür SSL Kullan diyorum bu sefer de "SSL Doğrulaması Başarısız" diyor.
Acaba bu program gerçekten çalışıyor mu? Yoksa ayrıca bir ayar falan mı yapmam gerek? Gmail güvenlik için falan telefon no istiyordu onları es geçtim, sorun bu olabilir mi?

Teşekkürler.

marslı

iki adımlı doğrulama aktifse telefon numaranıza gelen kodu şifre olarak kullanacaksınız. 

7hr33l3t73r

Buna benzer sorunu bende mail istemcisi ile yasamistim.Tam olarak ayarlari nasildi gmail tarafin da hatirlamiyorum ama izin olaylari vardi.Oraya bakmanizi ogneririm.En azindan ben bu sekilde cozmustum.
Ozur. Olayi yanlis anlamisin. :(
dc -e '[q]sa[ln0=aln256%Pln256/snlbx]sb207356256404211981204295703670388snlbxq'
https://www.getgnu.org/gnulinux/gnulinux-ipuclari/nasil-akillica-soru-sorulur.html

Kanguru

Teşekkürler, İki adımlı doğrulamayı etkinleştirince 16 karakterli şifre verdi ve o şifreyle giriş yapabiliyorum.
Peki anlık mesajlaşma için böyle izinler istemeyen (çünkü şifre çok uzun ve karmaşık, ayrıca her pc'de telefondan ayrı doğrulama istiyor), gmail hesabından giriş yapabileceğimiz başka yazılımlar var mıdır?

Teşekkürler.