Ubuntu 14.04 LTS sürümü VMware Player 12'de (vthread-11) hatası

Başlatan smileemptysoul, 14 Kasım 2015 - 13:55:53

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

smileemptysoul

Merhaba,

Daha önce OSX VMware Fusion'da kullandığım Ubuntu 14.04 LTS işletim sistemini, Windows'a geçince VMware® Workstation 12 Player'a import edip çalıştırdım, her şey düzgün çalışıyor ancak, 1-2 saat sonra program "vmware player unrecoverable error (vthread-11)" hatası verip kapanıyor. Tekrar açtığımda şu hatayı alıyorum "This virtual machine appears to be in use. If this virtual machine is not in use, press the "Take Ownership" button to obtain ownership of it. Otherwise, press the "Cancel" button to avoid damaging it. Configuration file: D:\Program Files D\....\...\w...e.vmx." ve bilgisayar yeniden başlamadan tekrar açılmıyor. Anti-Virüs programını kapatıp denedim sonuç aynı.

Sorunun büyük ölçüce VMware Player kaynaklı olabileceğinin farkındayım, fakat forumlarında herhangi bir cevap alamadım bu soruna, bir fikri olan var mıdır?

log dosyası > link buradan
eror screenshot > link buradan

ubuntu 14.04 LTS (powered by VMware)

heartsmagic

Forumlarından bir şey çıkmadıysa bizlerin yorumlaması daha zor :) Hataya biraz bakındığımda zaten senin uğramış olduğun başlıklara denk geliyoruz. 
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

smileemptysoul

Aynen öyle, bende .log dosyasından neyin yanlış gittiğini pek kestiremiyorum.

Neyse artık, hem vmware player hemde virtualbox'a yeni bir kurulumla bu sorunun üstesinden gelir miyim bakalım...
ubuntu 14.04 LTS (powered by VMware)