linux da ısınma sorunu??

Başlatan blaxsES, 31 Ekim 2015 - 20:27:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

blaxsES

windows ta pek fazla ısınmıyordu bilgisayarım ama elementary os 0.3.1 freya 32 bit de ısınmaya başladı
ram : 2 gb
ekran kartım : atı radeon hd 2600
acaba sorun ne açılış süresi :43 sn kapanış süresi : 5-6 sn arası
şimdiden okuyup cevap verecek olan tüm herkese teşekkür ederim

ata1

başlıklarınız hayli ilginç . rica  etsek sadece normal başlık açsanız etiket olmaksızın

blaxsES

ilk defa forum kullanıyorum bayıldım ama sorun şu :forum sitelerinde kurallar olduğunu bilmiyorum bu arada madem kurallarınız var ben niye öyle bir sayfa göremedim

ata1

size  bulgur başlığımızı verip de . mutsuz etmek istemedim diyelim  ;D bazı kurallar olduğu bir gerçektir forum düzenini sağlamak açısından .başlık düzenlemesi için teşekkür ederim

betseg

ata1

lspci | grep VGA

ıssı sorunları genelde ekran kartı sebebi ile olur bir bakalım

alquirel

Alıntı yapılan: blaxsES - 31 Ekim 2015 - 20:39:56
ilk defa forum kullanıyorum

İlk defa forum kullanıyorsun ama maşallah etiketin ne olduğunu çok iyi biliyorsun, çeşit çeşit yazmışsın. Sen şimdi "troll" ne demek onu da bilirsin.

MuhbirKedi

Alıntı yapılan: alquirel - 31 Ekim 2015 - 21:17:03
Alıntı yapılan: blaxsES - 31 Ekim 2015 - 20:39:56
ilk defa forum kullanıyorum

İlk defa forum kullanıyorsun ama maşallah etiketin ne olduğunu çok iyi biliyorsun, çeşit çeşit yazmışsın. Sen şimdi "troll" ne demek onu da bilirsin.
Bence foruma off-topic kategorisi koyalım da orda trolleşiriz madem :D
Önemli olan para değil, para ile ne yaptığındır, en iyi zenginlik ise gönül zenginliğidir. ;)

blaxsES

konudan sapmayalım beyler burası çay bahçesi değil

MuhbirKedi

Alıntı yapılan: blaxsES - 31 Ekim 2015 - 23:34:13
Bana taş atmadın dimi? :D Çay Bahçesi dedinde Nickimin altında görüp söylediysen o forum mesajına göre verilen rütbe. Üstüne alınma. Saptırmadım, off-topic alanı olması gerekiyor, ama o zaman forum nasıl olur bilmem :D Zaten mizah yapılan bir alan açılmasını talep edeceğim.
Önemli olan para değil, para ile ne yaptığındır, en iyi zenginlik ise gönül zenginliğidir. ;)

alquirel

Alıntı yapılan: blaxsES - 31 Ekim 2015 - 23:34:13
Buranın çay bahçesi olmadığını bilecek kadar forum ehlisin yani. Ama yok be, sen ilk defa forum kullanıyordun değil mi? Hatta forumların kuralları olduğunu da bilmiyordun ama buranın çay bahçesi olmadığını da bize öğretecek kadar burayı iyi biliyorsun. Tutarsızlıkların içerisinde nefessiz kaldım resmen.

ankyra

Muhtemelen ekran kartı sürücüsü yüklü olmadığından ısınıyordur.