[Çözüldü] LibreOffice Impress sunumları powerpointte açılır mı?

Başlatan efder, 18 Ekim 2015 - 09:39:01

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

efder

Merhaba arkadaşlar,
Öncesinde windows ve ubuntu çift işletim sistemi kullanıyordum ancak çıkardığı sorunlardan dolayı diski temizleyip sadece ubuntu kurdum. Sorum şu olacak okulda sene içinde çeşitli sunumlar yapmam gerekecek bunun için Impress'i kullanmayı düşünüyorum. Impress'te hazırladığım dosyalar bir başka windows ve powerpoint yüklü bilgisayarda sorunsuzca açılır mı? Eğer bu mümkün değilse bu sorunu aşmak için ne önerirsiniz?

İlginiz için şimdiden teşekkürler

-DıLgEş-

Alıntı yapılan: efderMerhaba arkadaşlar,
Öncesinde windows ve ubuntu çift işletim sistemi kullanıyordum ancak çıkardığı sorunlardan dolayı diski temizleyip sadece ubuntu kurdum. Sorum şu olacak okulda sene içinde çeşitli sunumlar yapmam gerekecek bunun için Impress'i kullanmayı düşünüyorum. Impress'te hazırladığım dosyalar bir başka windows ve powerpoint yüklü bilgisayarda sorunsuzca açılır mı? Eğer bu mümkün değilse bu sorunu aşmak için ne önerirsiniz?

İlginiz için şimdiden teşekkürler
Evet çalışır. Ancak uzantısını powerpoint uzantısı ile aynı yaparsanız. Diğer uzantıları da açar ancak orjinal belge halinde göstermez.
Aşkın; gözü kör, kulağı sağır, dili tutuk, aklı kıttır..! Hayır yani bu halde nasıl herkesi madara ediyor onu çözemedim..

efder

@nurullahisrgan
Hocam kast ettiğiniz .ppt deyip kaydedersem sorunsuz şekilde çalıştırabileceğim mi?

-DıLgEş-

Alıntı yapılan: efder@nurullahisrgan
Hocam kast ettiğiniz .ppt deyip kaydedersem sorunsuz şekilde çalıştırabileceğim mi?
Aynen öyle...;) Birde .pptx de vardı.
Aşkın; gözü kör, kulağı sağır, dili tutuk, aklı kıttır..! Hayır yani bu halde nasıl herkesi madara ediyor onu çözemedim..

efder

-DıLgEş-

Alıntı yapılan: efder@nurullahisrgan
Teşekkürler
O halde başlığı "Çözüldü" diye etiketleyebiliriz:
https://forum.ubuntu-tr.net/index.php?topic=31789.5

tlg

heartsmagic

Ben yine de az da olsa uyum sorunu yaşanabileceğini aktarmış olayım. Çok cicili bicili şeylerden uzak durmak lazım.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.