[Çözüldü] ubuntu 14.04 takılıp kalıyor

Başlatan ceyhun123, 07 Ağustos 2015 - 23:25:36

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ceyhun123

Ubuntunun 14.04 versiyonunu kullanıyorum bu 2. günüm olmasına rağmen tek kelimeyle muhteşem bir çalışma linux dağılımlarını tek tek denemek istemiştim fakat pardustan sonra en çok uygulama desteği çalışma hızı ve arayüzünden dolayı ubuntuya bağlandım kaldım fakat küçük bir sorun var sistem donup kalıyor donmadığı zamanlarda çok güzel performans var güvenli modda çalıştırdığım zaman donma olmuyor fakat güvenli modda da arayüz kasıyor gibi çalıyor bu da pek hoş olmuyor. Acaba bu sorunu çözmek için ne yapabilirim?
Yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim.
Herşeyden şüphe edenler, hiçbirşeyden şüphe etmeyenlerden daha az aptal değildir.

turkerataturk

''Mustafa Kemal ATATÜRK''

ceyhun123

intel genuine 1.73 ghz. işlemci
2gb ram
1 gb nvidia ge force go ekran kartı
180 gb hitachi hdd
Herşeyden şüphe edenler, hiçbirşeyden şüphe etmeyenlerden daha az aptal değildir.

turkerataturk

Ek sürücülerden ekran kartınızı yüklediniz mi ?

ceyhun123

hayır yüklemedim ubuntuda daha yeniyim bu  konuda yardımcı olursanız çok sevinirim

turkerataturk

programlardan ek sürücüler üst versiyon sürücüleri yükleyin tekrar başlatın.

heartsmagic

Sürücü kurmadan önce şuradaki çıktıları görebilir miyiz?
ekrankomut
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

ceyhun123

çok teşekkürler mustangk aynı sorunu yaşayan kullanıcılar olursa son sürüm sürücüyü yüklediten sonra sorun çözülüyor.

turkerataturk