Telefonu bağladım tüm dosyalarım silindi.

Başlatan darknighteam, 25 Temmuz 2015 - 21:19:05

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

darknighteam

yeni linux kullanıcısıyım nokia lumia 1320 markalı telefonumu bağladım ama hata verdi bende internetten bulduğum yöntemleri deniyeyim dedim bi baktım telefonumda ki bütün herşeyim gitmiş sd karttakiler bile silinmiş
lütfen yardım edin bir sürü belgem kayboldu
kodlar bunlar
sudo add-apt-repository ppa:langdalepl/gvfs-mtp
sudo apt-get update
sudo nano /etc/udev/rules.d/69-libmtp.rules
ATTRS{idVendor}=="01b1", ATTRS{idProduct}=="01b1", SYMLINK+="libmtp", MODE="660", ENV{ID_MTP_DEVICE}="1"

# udevadm control --reload-rules

bunları yazdım telefonumdaki bütün * her şey gitti neden anlamadım

neynefes

Bahsettiğiniz olay sonrası cihazınızdan dosyalar silinmez ki. Başka birşeyler yapmış olma ihtimaliniz var mı? Hatırlıyor musunuz?

darknighteam

Alıntı yapılan: neynefes - 25 Temmuz 2015 - 21:52:16
Bahsettiğiniz olay sonrası cihazınızdan dosyalar silinmez ki. Başka *bir şeyler yapmış olma ihtimaliniz var mı? Hatırlıyor musunuz?

Yok telefondan bir işlem yapmadım bilgisayardanda .Sadece telefonu yeniden falan başlattım ama bunun da bir etkisi olduğunu düşünmüyorum . hadi yine telefona bir işlem uygulanmış olsun sd kartımdaki dosyalarımı nasıl sildi işlem .  bu işlemleri yaptım başka işlem yapmadım yani hatırlamıyorum başka birşey yaptığımı .yapmadım sanırım.

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 25 Temmuz 2015 - 23:41:50

Alıntı yapılan: neynefes - 25 Temmuz 2015 - 21:52:16
Bahsettiğiniz olay sonrası cihazınızdan dosyalar silinmez ki. Başka *bir şeyler yapmış olma ihtimaliniz var mı? Hatırlıyor musunuz?

bundan kaynaklandığınıda zannetmiyorum ama bide şu işlemi yaptım

sudo add-apt-repository ppa:langdalepl/gvfs-mtp
sudo apt-get update
sudo apt-get upgrade

mhmtkrktr

Şuan telefon hafızasına dosya kopyalayabiliyor musun? Aklıma ilk gelen, sürücüyü güvenle kaldır demediğin için, dosya sisteminin bozulmuş olabileceği.

darknighteam

Alıntı yapılan: mhmtkrktr - 26 Temmuz 2015 - 01:41:21
Şuan telefon hafızasına dosya kopyalayabiliyor musun? Aklıma ilk gelen, sürücüyü güvenle kaldır demediğin için, dosya sisteminin bozulmuş olabileceği.

Sanırım öyle birşey oldu ilk başta dosya atamadım kabul etmedi sonradan kabul etti ama geçti artık telefonda bir hata oluştu bu yüzden bende format attım tele gerek kalmadı başka bir çözüme teşekkür ederim ilginiz için :)