CD/DVD Sorunu

Başlatan VeyselA., 04 Ağustos 2015 - 11:18:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

VeyselA.

Meraba arkadaşlar ben linux mint kurdum ama acilen windows 8.1 e geçmem gerekti elimde windows 8.1 cd si olmadığı için iso olarak internetten indirdim dvd ye yazdım ama boot menüde dvd ye girmiyor iki tane dvd de yaptım olmadı yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 04 Ağustos 2015 - 11:31:10

Bilen biri yok mu ?  >:(

alorak

Alıntı yapılan: VeyselA. - 04 Ağustos 2015 - 11:18:59
Meraba arkadaşlar ben linux mint kurdum ama acilen windows 8.1 e geçmem gerekti elimde windows 8.1 cd si olmadığı için iso olarak internetten indirdim dvd ye yazdım ama boot menüde dvd ye girmiyor iki tane dvd de yaptım olmadı yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 04 Ağustos 2015 - 11:31:10

Bilen biri yok mu ?  >:(

Tamamen konu dışı bir başlık olmuş ama indirdiğiniz cd veya dvd bootable mı acaba? Bootable ise dvd'yi bios ayarlarından öntanımlı yapmanız gerek. "Primary boot item" olarak HDD yerine CD/DVD'yi seçebilirseniz sorununuz hallolacaktır. Bios'unuzun ayarları da bios sürüm ve markasına göre değişmekte.
özgürlük için

betseg

VirtualBox vb. gibi yazılımlarla Windows kuramıyor musunuz?

Floki

Bootable yazdırmamışsındır. USB'ye WinUSB ile yazdırabilirsin.