Broadcom 43142 Sürücü Sorunu

Başlatan anatolia_01, 08 Temmuz 2015 - 13:30:33

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

anatolia_01

Lenovo G-500 pc var.Ubuntu 15.04 32 bit sürümü kullanıyorum. Wi-fi kartı olarak Bcm 43142 karta sahibim. Linux olarak orta seviye bir kullanıcıyım.
driver i tanıtmak için sistem ayarları yazılım güncelleştirme ek sürücülerden tanıttım..Aircrack te monitör mod a geçmedi.. Kaldırdım teminal için bcm 43xx driveri indirdim terminalden yükledim ama sonuç yine aynı etraftaki kablosuzları görüyor baglanıyor..Ama Aircrak te monitör mod enable olmuyor..Teamviewer verebilirim.

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 08 Temmuz 2015 - 13:37:17

@heartsmagic kardeş durum bu bu konuda yardımcı olurmusun??

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 08 Temmuz 2015 - 14:24:04

N: '/etc/apt/sources.list.d/' dizinindeki 'gcl' dosyası uzantısı olmadığı için görmezden geliniyor bu hatanın anlamı nedir arkadaşlar ??
O dervişi de hiç samimi bulmuyorum..

ata1

heartsmagic

Alıntı yapılan: heartsmagicKonunun yeri burası değil. Kaldı ki bu konulara sıcak bakmıyoruz. Yeni bir konu açarsın, niyetini, ne yapmak istediğini, Linux tecrübeni, istediğin şeyi yapma aşamasında nerede takıldığını, ne gibi hatalar aldığını yazarsın duruma bakarız.
demiştim konuda. Bu konuları açıklığa kavuşturmadan yardım etmem mümkün değil kendi adıma. Kaldı ki uzaktan bağlantı ile yardım durumumuz hiç yok. Kablosuz bağlantın ile sorun yaşıyor olsan tamam, ancak aircrack gibi bir konuda temel bir mesele için yardım istiyorsun. Ne yazık ki bu konuda iştah sahibi değilim yardım için.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

anatolia_01

Alıntı yapılan: heartsmagic - 10 Temmuz 2015 - 12:57:35
Alıntı yapılan: heartsmagicKonunun yeri burası değil. Kaldı ki bu konulara sıcak bakmıyoruz. Yeni bir konu açarsın, niyetini, ne yapmak istediğini, Linux tecrübeni, istediğin şeyi yapma aşamasında nerede takıldığını, ne gibi hatalar aldığını yazarsın duruma bakarız.
demiştim konuda. Bu konuları açıklığa kavuşturmadan yardım etmem mümkün değil kendi adıma. Kaldı ki uzaktan bağlantı ile yardım durumumuz hiç yok. Kablosuz bağlantın ile sorun yaşıyor olsan tamam, ancak aircrack gibi bir konuda temel bir mesele için yardım istiyorsun. Ne yazık ki bu konuda iştah sahibi değilim yardım için.

aircrack le ne yapılabilirse onu yapacam backtrack le yaptıgım şeyi ubuntu ile yapmaya çalışıyorum ama şu driver canımı sıktı..sorun wifi kartı broadcom dan kaynaklı gibi ama bitane usb wireless kartla çözülür ama ben bunda çözmek istemiştim..ama olmadı galiba.. @heartsmagic kardeş wi-fi şifresi kıracam.. Lİve cd olarak çalıştırıyordum backtrack işletim sistemini daha önce laptop farklıydı onda bi sıkıntı olmadı malum broadcom bc 43142 olan sıkıntılıymış..

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 13 Temmuz 2015 - 10:07:24

Alıntı yapılan: heartsmagic - 10 Temmuz 2015 - 12:57:35

Hani niyetimle ilgili kastın nedir çözümü bu veya şu.. Yardımcı olursun veya olmazsın.. olursan teşekkür ederim olmasan da ... Ahiret soruları sormuşsun..ortada bişey de yok Madem o kadar soru sordun keske cevap ta verseydin..

turkerataturk

Demek Wifi şifresi kıracan ?

Peki hiç kırabilen birini gördün mü ? merak ediyorum da :)
''Mustafa Kemal ATATÜRK''

anatolia_01

Alıntı yapılan: mustangank - 13 Temmuz 2015 - 11:45:01
Demek Wifi şifresi kıracan ?

Peki hiç kırabilen birini gördün mü ? merak ediyorum da :)

bizzat kırdım..Yazıyı komple okursan görürsün..Ayrıca merak ediyorsan gelip görebilirsin.. linux ta yapamayacagın şeyler yook gibi kapiş :)

karakartala

https://forum.ubuntu-tr.net/index.php?topic=32631.0
Alıntı Yap4- Forumda yasa dışı içerik paylaşımı (hack işlemleri, warez, crack, lisans korumasına sahip mp3, yazılım vs.) kurallara aykırıdır.

heartsmagic

@anatolia_01, benden önce @karakartala durumu açıklamış zaten. Yardım edip etmemek elbette benim kararım, o konuda özgürüm. Ancak, üzerimizde olan forumu düzenli tutma görevi var ne yazık ki. Ahiret soruları da bu sebepten. Gördüğüm kadarıyla da bizi tatmin edecek bir netice elde edemedik, edemeyeceğiz. Bu nedenle başlığı kapatalım.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.