[Çözüldü] ubuntu Gnome 15.10 iken XFCE ye dönüştü

Başlatan ahmetrmu, 08 Aralık 2015 - 20:54:50

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ahmetrmu

Selam. Sistemim ubuntu gnome kurulu iken siyah ekranda açıldı. Verdiğim komutlarla (komutları hatırlamıyorum) sistemi kurtardım ama sistemim XFCE'ye dönüştü. Eski haline yada Unity dönüştürebilirim. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 08 Aralık 2015 - 20:59:10

özür dilerim. sistemim Ubuntu Gnome 16.10 değil. (ubuntu Gnome 15.10 iken XFCE ye dönüştü) olacaktı.
Doğada gerekli olan her şey mevcuttur

ata1

öncelikle 2 ci masa üstü mü kurdunuz anlayalım . giriş ekranında görünen dişli yada çaka benzeyen ubuntu simgesine tıklayın ve orada var olan masaüstlerine bir bakın

ahmetrmu

Evet Ubuntu gnome kurulu iken diğer masa üstüler (dörtden fazla) kurulidi istediğim  seçebiliyordum. Şimdikinde XFCE' açılış ekranında bu seçme menüsü (kısmı) yok

-DıLgEş-

Alıntı yapılan: ahmetrmuEvet Ubuntu gnome kurulu iken diğer masa üstüler (dörtden fazla) kurulidi istediğim  seçebiliyordum. Şimdikinde XFCE' açılış ekranında bu seçme menüsü (kısmı) yok
Xfce tarafında sağ alt köşede masaüstü seçme butonu olmalıydı..
Aşkın; gözü kör, kulağı sağır, dili tutuk, aklı kıttır..! Hayır yani bu halde nasıl herkesi madara ediyor onu çözemedim..

ata1

resim manjaro olsada sanırım aynıdır altta ufak daire içinde xfce yazan yerden aynı ayarı yapabilirsin

ahmetrmu

Selam. Teşekkür ederim. Açılış ekranının şire yazılan kısmında sağ üstte masaüstü seçenekleri varmış. Sağ olun.

ata1

rica ederiz şöyle bir uygulamamız var .
Çözülen başlıkların etiketlenmesi
https://forum.ubuntu-tr.net/index.php?topic=31789.0