Harddiskimin 2. Bolumune ulasamiyorum

Başlatan AKagNA, 04 Temmuz 2015 - 04:22:14

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

AKagNA

Merhaba arkadaslar, bugun 8.1'den Ubuntu Linux Gnome 3 surumune gecmis bulunmaktayim. Istedigim bir seyi yaptim ve mutluyum fakat yasadigim tek bir problem var. Harddiskim benim daha once 2 bolumdu biri tamamen oyunlar biri ise isletim sistemim. Suanda harddiskimin 2. bolumune erismek istedigim soyle bir hata ile karsilasiyorum ve sahsen Turkce'ye cevirdigimde de bir sey anladigim tam anlamiyla soylenemez. Kocaman hata googlede nasil aratacagimida bilemedim. :D Hata;

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 04 Temmuz 2015 - 05:58:19

Sorunu cozmus bulunmaktayim, belki daha sonra bir arkadas yasar diye cevabinida yazayim. Tek yapacaginiz terminali acip

sudo ntfsfix /dev/sdXY

Tipini girmek olacak. sdXY yerini size gore duzenleyin mesela bendeki sdb2 idi ben bunu "sudo ntfsfix /dev/sdb2" yaptim gibi.

Sonuc;

heartsmagic

Geri bildirim ve çözüm önerisi için teşekkürler.
Hatanın tümünü değil de, bir bölümünü forumda aratsaydın benzer bir çözüme denk gelme ihtimalin olabilirdi :) Bu başlık da o çözümlerden biri olsun artık. Fakat, aramalarda çıkmayacaktır. Neden? Zira komut çıktısı yok, ekran görüntüsü var :)

Bunun önüne geçmek için hata çıktılarını mümkün mertebe kopyalayarak foruma yapıştırmak gerekiyor. Bunun için de kod etiketi kullanıyoruz:
kodetiketi

Zahmet olmazsa eğer, hata hakkında bir iki anahtar kelime karalaman fayda verebilir (ilk ekran görüntüsünden).

Çözülen konularımız için de şöyle bir uygulamamız var: cozuldukonusu

Son olarak, aramıza hoş geldin :)
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.