[Çözüldü] CloneZilla ile Ubuntunun imajı nasıl alınır ?

Başlatan feritarslan, 23 Haziran 2015 - 22:29:29

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

feritarslan

Kolay gelsin arkadaşlar clonezillayı açtım ama karma karışık disk seçme bölümünden disk seçemiyorum benim ubuntu diskin belli bi bölümünde yüklü onun imajını nasıl alabilirim bi yardım edin lütfen internette resimli anlatım var ise daha iyi olur.
                CloneZilla

if

feritarslan

Alıntı yapılan: if@feritarslan, forumda arama yaptın mı hiç?
Hocam arama yaptım, ben zaten biliyordum ayıptır söylemesi ama o disk seçme bölümünde yıldıza bas diyor ingilizce yıldıza basıyorum seçilmiyor üzerindeyken enter'a basıyorum disk seçmediniz diyor.
                CloneZilla

heartsmagic

Şimdi, tam olarak nerede takıldın? device-image dedin, ardından ne seçiyorsun?
Tüm diski mi yedekleyeceksin, yoksa sadece Ubuntu kurulu bölümü mü?
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

feritarslan

Alıntı yapılan: heartsmagicŞimdi, tam olarak nerede takıldın? device-image dedin, ardından ne seçiyorsun?
Hocam Acronis diye bi program var 10 numara 5 yıldız clonezillaya gerek kalmadı. Clonezillada ki sorunum sadece şu disklerin partlarını seçerken yıldız tuşuna basın diyor basıyorum seçmiyor, disk seçiminde sorun yaşıyorum yani. Şöyle bi ekran varya hocam işte tam burada nasıl disk seçilirki anlamadım vallaha. Burada diyorki Yıldıza basın disk seçimi için felan. Numlockdan yıldıza basıyorum olmuyor, alttan tire tuşunun yanındakide olmuyor başkada yıldız tuşu yok klavyede.

CloneZilla

gokhan09

Alıntı yapılan: feritarslan - 24 Haziran 2015 - 13:24:42
Alıntı yapılan: heartsmagicŞimdi, tam olarak nerede takıldın? device-image dedin, ardından ne seçiyorsun?
Hocam Acronis diye bi program var 10 numara 5 yıldız clonezillaya gerek kalmadı. Clonezillada ki sorunum sadece şu disklerin partlarını seçerken yıldız tuşuna basın diyor basıyorum seçmiyor, disk seçiminde sorun yaşıyorum yani. Şöyle bi ekran varya hocam işte tam burada nasıl disk seçilirki anlamadım vallaha. Burada diyorki Yıldıza basın disk seçimi için felan. Numlockdan yıldıza basıyorum olmuyor, alttan tire tuşunun yanındakide olmuyor başkada yıldız tuşu yok klavyede.

diskleri seçmek için Boşluk tuşuna basmanız gerekiyor.

feritarslan

Alıntı yapılan: gokhan09Alıntı yapılan: feritarslan - Bugün, 13:24:42Alıntı yapılan: heartsmagicŞimdi, tam olarak nerede takıldın? device-image dedin, ardından ne seçiyorsun?
Tüm diski mi yedekleyeceksin, yoksa sadece Ubuntu kurulu bölümü mü?Hocam Acronis diye bi program var 10 numara 5 yıldız clonezillaya gerek kalmadı. Clonezillada ki sorunum sadece şu disklerin partlarını seçerken yıldız tuşuna basın diyor basıyorum seçmiyor, disk seçiminde sorun yaşıyorum yani. Şöyle bi ekran varya hocam işte tam burada nasıl disk seçilirki anlamadım vallaha. Burada diyorki Yıldıza basın disk seçimi için felan. Numlockdan yıldıza basıyorum olmuyor, alttan tire tuşunun yanındakide olmuyor başkada yıldız tuşu yok klavyede.

[img width=600,height=156]http://www.musabyardim.com/wp-content/uploads/2014/03/Clonezilla-imaj-olu%C5%9Fturma-14.png[/img] diskleri seçmek için Boşluk tuşuna basmanız gerekiyor.
AAaaa harbiden zaten boşluğa basın yazıyormuş :D ramazan idare edin artık olur böyle şeyler =\
                CloneZilla

gokhan09

Evet arada hepimizin gözünden kaçabiliyor  :) hayırlı Ramazan'lar,konu çözüldüyse,çözüldü etiketimizi yapıştırabilirsiniz  ;)

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 24 Haziran 2015 - 13:56:17

Zaten çözüldü demişsiniz,Buda benim Gözümden kaçmış,özür  :)