[Çözüldü] Video da belli alanı buzlanma / mozaiklemek nasıl yapılır ?

Başlatan feritarslan, 02 Temmuz 2015 - 01:57:38

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

feritarslan

Arkadaşlar kolay gelsin, uzun zamandır aradığım * bir şey ekranda video çekiyorsun ve belli biryerin buzlanması görünmemesi gerekiyor videoyu çektikten sonra o belli alanı nasıl buzlarım veya mozaiklerim görünmemesini istediğim alanın ? Öyle bir program var mıdır ? Şu video daha iyi anlatır sanırım ne demek istediğimi (4:21 de)

https://www.youtube.com/watch?v=6QzVGnGfF8s
                CloneZilla

Reverser

XFCE ROCKS !
Powered by Thunar & XFWM4

feritarslan

Hocam o çok uzun iş :-) Ben windows'a bağlı olmadan yapmak istiyorum o adam wine kurmuş bide yAnına camtasia kursa işi daha kolay olurmuş, bu olay kdelive de yapılıyormuş ama ben kdenlive'ı hiç sevmiyorum, işin güzel tarafı blenderda da yapılıyor en sevdiğim programlardan biri blenderda yapacağım hocam becerebilirsem tabi. Uygun görülürse "Nasıl" bölümüne koymak isterim. Ben aslında daha önceki aramalarımda mosaic effect yazıyordum abuk sabuk şeyler çıkıyordu karşıma, blur yazmak hiç aklıma gelmemişti, şimdi bi yazdım istemediğim kadar sonuç çıltı.  
                CloneZilla

Reverser

Aslında windowsa gerek yok fikir vermesi için o bağlantıyı verdim. :D sonuçta ss alınıp, gerekli yer bulanıklaştırılıyor daha sonra video içindeki kareye dahil ediliyor.

XFCE ROCKS !