yedekleme için acronis true mı clonezilla veya başkası?

Başlatan kantland, 19 Haziran 2015 - 23:42:22

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kantland

ben ikisinlede denedim clonezilla 1.6 gb aldı acronic 2.6 gb olarak aldı ama diskte 3.8 gb vardı hangisi doğru aldı acaba ben partion almak istiyorum tavsiyeniz nedir

siberoloji

Clonezilla iyidir. Acronis kapalı kaynak kodlu sanırım.

turkerataturk

Acronis uzun zamandır kullanırım çok iyi bir programdır fakat Linux da tüm sürücüyü yedek alıyor bu yüzden kullanamıyorum, yani sistemin kurulu bölümü 100 gb ise 100 gb yedek alıyor
buda sorun yaratıyor, normalde dolu alan kadar yedek alması gerekir..

Clonezilla deneyeyim dedim çalışmadı açılırken pc reset atıyor, Redo backup deneyim dedim oda reset attı, başkada pro kalmayınca bende vazgeçtim bu işten :))
''Mustafa Kemal ATATÜRK''

plazma

İki programda da partition olarak seçtiyseniz sıkıştırma ayarları ile alakalıdır fark varsa bu şekilde.

kantland

Alıntı yapılan: mustangank - 20 Haziran 2015 - 00:06:12
Acronis uzun zamandır kullanırım çok iyi bir programdır fakat Linux da tüm sürücüyü yedek alıyor bu yüzden kullanamıyorum, yani sistemin kurulu bölümü 100 gb ise 100 gb yedek alıyor
buda sorun yaratıyor, normalde dolu alan kadar yedek alması gerekir..

Clonezilla deneyeyim dedim çalışmadı açılırken pc *yeniden başlıyor, Redo backup deneyim dedim oda reset attı, başkada pro kalmayınca bende vazgeçtim bu işten :))
acronis dolu olan kadar aldi ubuntu için 20 gb ayırmıştım 3.8 gb doluydu 2.9 olarak aldı acronis seçenek varmış ister dolu kadar inter boş ile beraber alıyormuş tabi bu söylediğim 2015 le yaptığım
tabi türkçe olsaydı iyiydi ama

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 20 Haziran 2015 - 04:01:19

Alıntı yapılan: plazma - 20 Haziran 2015 - 02:17:51
İki programda da partition olarak seçtiyseniz sıkıştırma ayarları ile alakalıdır fark varsa bu şekilde.
yani sorun yok diyorsunuz biri zipliydi clozilla da benim amacım yani eksiksiz hangisi daha iyi alıyor partion olrak ikisinde arasında gb farkı olunca sormak istedim

turkerataturk

Bende ki de acronis 2015 boot cd, seçeneği biliyorum o seçeneği atlamam yani ama tekrar deneyim bi umarım tüm diski almaz yine.
''Mustafa Kemal ATATÜRK''

if

Reverser

Windows için uzun zamandır Macrium Reflect kullanıyorum Linux için denemedim ama muhtemelen sıkıntı olmayacaktır.

XFCE ROCKS !