Ubuntu hakkında bilgi verir misiniz

Başlatan ekremhancer, 12 Mart 2016 - 15:34:22

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ekremhancer

Merhaba ben çok uzun süredir Windows ve çok az Mac kullandım artık Ubuntu ya geçmek istiyorum,  mobil Teknolojiler okuyorum üniversite 1. Sınıfa gidiyorum ve hoca bizden mobil işletim sistemi istedi bende yeni olan ubuntuyu hemen istedim hem pc hem mobil işletim sistemini anlatacağım bana kurulumlar nasıl yapılır, ubuntunun diğerlerinden üstünlüğü ne olabilir bunlar hakkında slayt yapıcam ve ben arkadaşlarımla beraber linux programlamada görmek istiyorum yardımcı olabilecek arkadaşlara teşekkür ederim şimdiden

arpia

Merhaba,

Foruma hoş geldiniz.

Bu dediklerinizin hepsini arama motorlarında, wiki v.b sitelerde arayarak bulabilirsiniz. Takıldığınız yerlerde soru sormanız daha mantılı olacaktır, zira soru kapsamlı olduğu için birinin çıkıp bu soruya istediğiniz tarzda bir cevap verebileceğini sanmıyorum.

heartsmagic

Merhaba.

Hazır olarak sana bu sunumun verilmesi çok zor. Fakat, bilgi alabileceğin kaynak var elbette: http://wiki.ubuntu-tr.net/
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

ekremhancer

TopKek

Ubuntu touch'un diğerlerinden üstün olan başlıca özellikleri tabletlerde çoklu pencere kullanılabilmesi, unity masaüstü, kullanışlı uygulama geçişleri, linux terminali ve kendi yazılım merkezidir. Port sıkıntısı ise kötü olan tek yönüdür.
Arch Linux mu Gentoo mu?