[Çözüldü] Flash ve Unity eklentilerini nasıl kurabilirim?

Başlatan cccmehmet, 23 Nisan 2015 - 20:36:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cccmehmet

ubuntuyu kudum ve kisişellleştiridm chromium web browser kurdum ama flash ve unity web player eklentisi yok nasıl yüklerim (bu arada tarayıcı farketmez bunlar olsun yeter)

teşekkürler :)

ata

unityweb player
sudo add-apt-repository ppa:pipelight/stable

sudo apt-get update

sudo apt-get install --install-recommends pipelight-multi

sudo pipelight-plugin --update

sudo pipelight-plugin --create-mozilla-plugins

sudo pipelight-plugin --enable unity3d

yukarıdaki komutları sırasıyla girdikten sonra firefox tarayıcınız ile tekrar oyuna girmeyi deneyin.
Cahil tutarlıdır kendi içinde, kötü olan yarı cahillerdir.

cccmehmet

Alıntı yapılan: ata - 23 Nisan 2015 - 20:43:59
sudo add-apt-repository ppa:pipelight/stable

sudo apt-get update

sudo apt-get install --install-recommends pipelight-multi

sudo pipelight-plugin --update

sudo pipelight-plugin --create-mozilla-plugins

sudo pipelight-plugin --enable unity3d

yukarıdaki komutları sırasıyla girdikten sonra firefox tarayıcınız ile tekrar oyuna girmeyi deneyin.
www.unity3d.com adresinden unity 3d 32 bıt ındırp kurabilirsiniz

kardeşim ilk defa bu forumda yazdıktan hemen sonra gecikmeden cevap alıyorum daha sorum çok kusura bakmayın ama :)) sizde çok hızlısınız :)

ata

daha önce aynısını ben aramıştım elımın altındaydı  güle güle kullan diğer sorunlarıda arkadaşlar yardımcı olur flash konusunda ise form arama seckesine yaz çözümleri var

cccmehmet

Alıntı yapılan: ata - 23 Nisan 2015 - 20:48:46
daha önce aynısını ben aramıştım elımın altındaydı  güle güle kullan diğer sorunlarıda arkadaşlar yardımcı olur

teşekürler adamsın kardeşim

ata

earas

cccmehmet bende birkaç not düşeyim dikkat edersen sevinirim. Ancak yanlış anlama bu tavsiyeleri hem senin için hem de hergün hepimizin yararlandığı bu forum düzensiz olmasın diye veriyorum :D

* Konularını doğru yere açmalısın. Şuan mesela sorunu Anlatım bölümüne açmışsın. Hatta altında "Bu bölüm soru sormak için değil, anlatım yapmak için kullanılır." yazıyor. Buna dikkat etmelisin.
* Konu başlıkların yaşadığın sorunu nitelesin. Bu sayede benzeri sorunu yaşayan birinin senin konunu bulması kolaylaşır. Ek olarak forumu gezerken "yardım, acil, merhaba yeni geldim, acemiyim yardım edin, selam tanışalım mı" tarzı başlıklar görmeyi kimse istemez. O yüzden sorunu niteleyen bir başlık atalım.
* Yaşadığın sorunlarla ilgili 1-2 dakikanı ayırıp mutlaka arama yap. Bir arama moturuna "Ubuntu falan problemi, Ubuntu filan açılmıyor" tarzında veya yine anahtar kelimelerden oluşan ingilizce bir arama yapabilirsin. Hemen ardından bu forumda da arama yapabilirsin. Eğer arama sonuçlarında çözüm varsa, buraya konu açmaktan daha hızlı ulaşmış olursun. Çözüm yoksa da bu kelimeleri yazıp ne çıkıyor diye bakmak en fazla 3 dakikanı alır.

Özellikle sonuncusu benim de çok doğru yapmadığım bir şey. Hepimizin özen göstermesi lazım :D

cccmehmet

Alıntı yapılan: earas - 23 Nisan 2015 - 21:12:10
cccmehmet bende birkaç not düşeyim dikkat edersen sevinirim. Ancak yanlış anlama bu tavsiyeleri hem senin için hem de hergün hepimizin yararlandığı bu forum düzensiz olmasın diye veriyorum :D

* Konularını doğru yere açmalısın. Şuan mesela sorunu Anlatım bölümüne açmışsın. Hatta altında "Bu bölüm soru sormak için değil, anlatım yapmak için kullanılır." yazıyor. Buna dikkat etmelisin.
* Konu başlıkların yaşadığın sorunu nitelesin. Bu sayede benzeri sorunu yaşayan birinin senin konunu bulması kolaylaşır. Ek olarak forumu gezerken "yardım, acil, merhaba yeni geldim, acemiyim yardım edin, selam tanışalım mı" tarzı başlıklar görmeyi kimse istemez. O yüzden sorunu niteleyen bir başlık atalım.
* Yaşadığın sorunlarla ilgili 1-2 dakikanı ayırıp mutlaka arama yap. Bir arama moturuna "Ubuntu falan problemi, Ubuntu filan açılmıyor" tarzında veya yine anahtar kelimelerden oluşan ingilizce bir arama yapabilirsin. Hemen ardından bu forumda da arama yapabilirsin. Eğer arama sonuçlarında çözüm varsa, buraya konu açmaktan daha hızlı ulaşmış olursun. Çözüm yoksa da bu kelimeleri yazıp ne çıkıyor diye bakmak en fazla 3 dakikanı alır.

haklısın kardeşim

heartsmagic

@earas'ın önerilerinden sonra açmış olduğun bu konunun başlığını şu şekilde değiştirebilirsin örneğin: "Flash ve Unity eklentisini nasıl kurabilirim?"
Ardından eğer sorunun çözüldüyse şunu yapabilirsin: cozuldukonusu
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.