MS Sql Server

Başlatan natgho, 19 Nisan 2015 - 16:28:00

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

natgho

Merhaba Arkadaşlar;
Uzun süredir Manjaro kullanmaktayım, derslerimden biri MS Sql Server, bu nedenle SQL server çalışabileceğim bir linux alternatifi mevcut mu? Kusura bakmayın pek bilgili değilim Server'lar konusunda.
Biraz bilgilendirirseniz memnun olurum.
Hayır ben Windows Düşmanı Değilim,Bu Yüzden Linux Kullanmıyorum, Ben Sadece Benim Donanımımda At Koşturacaksa Bir Yazılım, her Adımını Bilme Sorumluluğunu Hisseden Bir Teknologtan Fazlası olmadığım İçin Linux Kullanıcısıyım.

heartsmagic

Eziyet olur. Yapılır mı?
http://mynixworld.info/2012/12/22/ms-sql-server-on-linux-yes-it-works/

Wine ile tırmalar durursun. Basit çözümü: sanal makine. Öğrenciysen kap bir tane lisanslı Windows, kur sanala. Onun üzerinde çalış ne çalışacaksan.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

natgho

Hayır ben Windows Düşmanı Değilim,Bu Yüzden Linux Kullanmıyorum, Ben Sadece Benim Donanımımda At Koşturacaksa Bir Yazılım, her Adımını Bilme Sorumluluğunu Hisseden Bir Teknologtan Fazlası olmadığım İçin Linux Kullanıcısıyım.

if

@natgho, kurabildiniz mi? Çalışıyor mu?

natgho

@if, uğraşmadım dual boot kullanıyordum, sadece var ise özgürü ( C# derleyicisi Monodevelop) gibi kurup onda çalışırım diye düşünmüştüm, o nedenle girişmedim, gözümü korkuttu açıkcası biraz da.