[Çözüldü] Elementary Os Freya Üst panel kayboldu.

Başlatan Ketboga, 20 Nisan 2015 - 19:48:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ketboga

üst panele dropbox simgesini eklemek için terminale komutlar girerken komutlardan biri killall wingpanel di onu girdikten sonra üst panel kayboldu yeniden başlattım, terminalden wingpanel start vs yazdım gene olmadı wingpanelin yeniden çalışması için ne yapılması gerekiyor ?
Hiçbir canlı kendisinden daha yüce bir varlığa inanç duymadan ve itaat etmeden yaşamını sürdüremez. İnanç duyanlar bu yükten kurtulmak adına kendilerinden daha güçlü kişileri ararlar ve buna karşılık, bunu aradıkları o kişiler de inanç duyabilecekleri daha da güçlü kişileri ararlar. Ve İşte krallar böyle doğar... Ve işte Tanrılar böyle doğar.

heartsmagic

killall sadece o oturumda kapatır, sonraki oturuma etkisi olmaz. Sadece:
wingpanel
yazdığında ne oluyor?
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

Ketboga

sorun çözüldü zannedersem dropbox ın yanın da synapse indicator adında arama eklentesi yüklemiştim sanırım o  panelin dosyalarıyla vs çakıştı galiba o yüzden yeniden başlattığımda wingpanel açılmıyordu synapse indicator ü sildim oturumu kapatıp açtım düzeldi panel açılıyor artık.
Hiçbir canlı kendisinden daha yüce bir varlığa inanç duymadan ve itaat etmeden yaşamını sürdüremez. İnanç duyanlar bu yükten kurtulmak adına kendilerinden daha güçlü kişileri ararlar ve buna karşılık, bunu aradıkları o kişiler de inanç duyabilecekleri daha da güçlü kişileri ararlar. Ve İşte krallar böyle doğar... Ve işte Tanrılar böyle doğar.