Google Chrome klavye kilitlenme sorunu!

Başlatan turkasoft, 04 Nisan 2015 - 09:01:46

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

turkasoft

Merhabalar, 2 gündür chrome üzerinde klavyemle ilgili sorun yaşıyorum. Bilgisayarımı ilk açtığımda 10 dakika kadar chrome'da sorunsuz bir şekilde işlemleri hallediyorum fakat daha sonra (nedendir bilmiyorum) klavye kilitleniyor hiç bir şey yapamıyorum. "home/.config/" altında bulunan "google-chrome" dosyasının adını değiştirdim ve google chrome'a tekrar girdim bilgisayarı yeniden başlatmadan, tam oldu derken 10-15 dakika sonra yine aynı problem oldu. Yazılımsal bir sorun olduğunu düşünüyorum sürüm numarası: 41.0.2272.118
İşin ilginç yanı uzun zamandır aynı eklentilerle, aynı ayarlarla kullanıyorum 2 gün içerisinde hiç bir şey yükleyip kaldırmadım.

Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

if

Google Chrome kullanmayınca bir sorun var mı?

turkasoft

Geneli etkileyen bir problem değil sadece google chrome'u etkiliyor @if. Sorunun neden olduğunu anladım bu arada "Geliştirici Araçlarında" iken yukarı ok/aşağı ok tuşlarına basılı tuttuğunuzda kilitleniyor. Yani tahmin ettiğim gibi yazılımsal bir problem ama çok sıkıntı yaratıyor sonuçta önemli bir işin ortasında dalıp kilitleyebiliriz "şimdi olduğu gibi". gelde kapat şimdi o kadar sekmeyi :)