[Çözüldü] Swap Alanı Hata Verdi

Başlatan ata, 23 Mart 2015 - 17:17:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ata

Arkadaslar  swap alani hata verdi pc acilmiyor s le gec diyorum interneti  acmiyor b43 yuklu ama sanki nic yok gibi wifi aglar hic yok yardim edin

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 23 Mart 2015 - 17:49:48

acılısta recovery ile actım ilk başdakı seçenekle devam ettım. siyah ekranda
bazı yazılımlar yaptı sonra gene s yada m seceneğınle devam etmemi soyledi s le devam ettim ınternet geldi.
ama ekran cok buyuk ve fan susmuyor yapılan ıslem ve sonucları budur  yardımınnızı beklıyorum
Cahil tutarlıdır kendi içinde, kötü olan yarı cahillerdir.

Reverser

Alıntı yapılan: ata - 23 Mart 2015 - 17:17:57
Arkadaslar  swap alani hata verdi pc acilmiyor s le gec diyorum interneti  acmiyor b43 yuklu ama sanki nic yok gibi wifi aglar hic yok yardim edin

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 23 Mart 2015 - 17:49:48

acılısta recovery ile actım ilk başdakı seçenekle devam ettım. siyah ekranda
bazı yazılımlar yaptı sonra gene s yada m seceneğınle devam etmemi soyledi s le devam ettim ınternet geldi.
ama ekran cok buyuk ve fan susmuyor yapılan ıslem ve sonucları budur  yardımınnızı beklıyorum

sorun için yeni bir başlık aç.

XFCE ROCKS !
Powered by Thunar & XFWM4

ata

baslık acma yerını bulamadım tasırsan sevınırım ekran cok buyuk ozurdılerım

umutubuntu

Konu taşınarak yeni başlık oluşturuldu.
@ata mesajlarında Türkçe karakterler ve imla kullanımına dikkat etmeni özellikle rica ediyoruz.

ata

özürdilerim fakat ekran  kayıyor ve çok iri yazmakta çok zorlanıyorum
iki satırı 15 dakikada yazabiliyorum. arkadaşlar mazur görür umarım hala çozüm bulamadım
yeniden yükleme yapsam net baglantım ortak ustkat komşumla kablo baglanıp guncelleyemem
broadcom sorun çıkarırıdiye korkuyorum yardımınızı beklıyorum

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 24 Mart 2015 - 01:04:53

Sanirim  sorun yukledigim isoda sebebi su yeniden yazdirdim flash diske  ve yukleme ortaminda baglanip sorunu arastirmak icin ama birsey fark ettim wifi acma kapatmaya bastigimda bluetooth acilip kapaniyor  hala bir cozum bulamadim 2 ci sistemim olmadigindan tlf ile nette cozum ariyorum yardimci olurmusunuz

heartsmagic

Başlık etiketlenmiş, sorun nasıl çözüldüğü aktarılmamış. Yine de başlığı kapatıyorum.

Türkçe konusundaki uyarılara hâlâ uymadığın, uymadığın gibi cevap da vermediğin için bir süre foruma ileti geçemeyeceksin. 
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.