gimp kurulum hatası--0% [Bağlanılıyor tr.archive.ubuntu.com (193.140.100.100)]

Başlatan Alpcno, 20 Mart 2015 - 13:12:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alpcno

Arkadaşlar merhaba ben ubuntuda dying light oyununu açmak istiyorum yalnız oyun siyah ekranda kalıyor  biraz araştırma yaptığımda gimp in yüklenmesi ile ilgili bilgi aldım lakin apt-get install gimp dediğimde 19 mb lık dosya indirilecek izin veriyor musunuz ? evet diyorum  başlıkta belirttiğim gibi  0%[Bağlanılıyor tr.archive.ubuntu.com (193.140.100.100)] kalıyor ve hata veriyor sanırım servera bağlanmıyor durumu nasıl çözebilirim ?

ekremsenturk

Gimp varsayılan olarak kurulu gelmiyormu? Aradığın tüm yazılımları "Yazılım merkezi"ni kullanarak indirebilirsin.

Alpcno

hiçbir şekilde inmiyor ordan da denedim serverdan veri almada bir sıkıntı var.

gnukarabatak

Bende program yüklemede sıkıntı yaşadım bu günlerde. Yazılım merkezini açtığımızda install yada yükle butonu gözükmüyor. Herhalde Türkiye yansılarında sıkıntı var. Bunun çözümünü https://help.ubuntu.com/community/Repositories/Ubuntu bağlantısıyla çözdüm.
Linux kullanmak bir farklılık, linux'te kod yazmak ise ayrıcalıktır.

Alpcno

sağol kardeşim bir sorunumda o şuan  :)  hiçbir paket yüklemiyor buton yok dediğin gibi şuan dersteyim eve gidince deniycem sağol

Pozitron

Alıntı yapılan: Alpcno - 20 Mart 2015 - 20:34:14
sağol kardeşim bir sorunumda o şuan  :)  hiçbir paket yüklemiyor buton yok dediğin gibi şuan dersteyim eve gidince deniycem sağol
Türkiye sunucularında sıkıntı var sanırım ana sunucu yapınca düzeliyor
To follow the path,look to the master,follow the master,walk with the master,see through the master,become the master.