çevremde ubuntu kullanan birilerinin olmaması ne kötü :(

Başlatan sireno52, 08 Mart 2015 - 12:05:55

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sireno52

selam arkadaşlar    ubuntu yu kullanmak yeni şeyler öğrenmek hoşuma gidiyor yalnız  uygulama  veya başka şeyleri kurma işini bir türlü öğrenemedim   örneğin dün  bir oyun kurayım dedim  bu adreste ki komutları kullandım   http://anton.logvinenko.name/en/blog/how-to-play-doom-3-on-linux.html  en az 2 sefer indirme yaptı ama ne hikmetse kurulmadı hata verdi sadece  o değil diğer  uygulamalardada  çevremde ubuntu kullanan ve danışabileceğim birileri olmaması çok kötü :( sırf bu kurma işini öğrenmek için  adamın başını yerdim herhalde  :)  hergün rahatsız ederdim :)
(İŞLEMCİ:Intel Skylake Core i7 6700K 4.0GHz 8Mb Cache LGA1151 ( ANAKART:  MSI Z170A GAMING M7 Intel Z170 Express 3400MHz(OC) DDR4)  (RAM:DDR4  16 GB )  (EKRANKARTI:  NVİDİA GeForce / GIGABYTE VGA,2GB,GTX680 OC,DDR5,256Bit,DVI,HDMI,DISPLAY PORT )

neynefes

Şimdi neyi konuşalım etrafında Linux bilgisi olan kişilerin olmaması mı yoksa oyun nasıl kuruluru mu? :)

Benim etrafımda bilgisayarı film izlemek ve facebook'a girmekten başka hiçbir iş için kullanmayan insanlar var :) Zaten Linux öğrenmek için çaba sarfetmeni gerektiriyor. Zamanla alışıyorsun, öğreniyorsun. Sabret bir şekilde ilerlersin. Ayrıca bizlerde burdan elimizden geldiğince yardımcı oluyoruz.

Oyuna gelecek olursak komutlarının çıktılarını geçermisin buraya? Ayrıca DOOM kurulumunu konuşmaya devam edeceksek başlığı düzenle ki aynı sıkıntıyı yaşayan birileri daha çabuk sonuca varsın.

heartsmagic

@sireno52, kısa bir süre önce aynı konuyu konuşmadık mı? :) Emin ol forumda "Şu oyunu kuramıyorum" diye konu açsan daha çabuk yardım bulursun. Linux dünyasında her uygulama, her oyun aynı şekilde kurulmuyor bunu anlamaya çalış lütfen. Hiç çekinmeden yapamadığın her şeyi forumda sorabilirsin. Ancak böyle başlıklar açmak sana fayda sağlamayacaktır :)

Kurmak istediğin oyunun "demo"su ücretsiz, tam sürümü ücretli. Hangisini kurmayı istiyorsun?

Not: Konumuzu da sen gördükten sonra taşıyacağım. Zira soru sorulmaması gereken bir bölümde konu açmışsın.
"Görsel Eğitim / Yardım (Lütfen burada soru sormayın)"

Kendimize not: Şu bölümleri sadeleştirme işini bir an önce tamamlayalım.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.