Ubuntu-tr Steam Oyunları Hediyeleşme/Takas

Başlatan janparey, 26 Mart 2014 - 12:25:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

killer1691

evet kesinlikle oynanıyor team fotress bende yüklü ve gayet akıcı bir şekilde oynanıyor. Diğer sorunuza gelirsek sadece bir kere ödeme yapıyorsunuz sonra istediğiniz kadar oynaya bilirsiniz.

hasansahin

Cevabınız için teşekkür ederim.
Bir sorum daha var. Mesela ben Half-Life2 oynamak istiyorum ama bende yüklü değil. Yükleme medyası da bende yok.
Doğrudan steam üzerinden indirip kurabiliyoruz değilmi? (satın almak kaydıyla)
Anyone who has never made a mistake has never tried anything new.
Albert Einstein.

bugra9

Oyunun üzerine tıkladığınızda direk indirip gerekli şeyleri kuracaktır. Daha sonra da oyun açılır.

Oyun performansı yönünden Windows ile Linux arasında fark göremedim.

Linux için dil ayarları vs. gibi şeyler belirlenmemişse oyun açılırken hata yada uyarı verebilir. Bunu  ya linux ayarı yaparak ya da oyuna açılış parametresi ekleyerek aşabilirsin. Googleda hatayı aratarak gerekli cevaba ulaşabilirsin.

janparey

Alıntı yapılan: hunter - 28 Nisan 2014 - 14:58:07
@can_66, Hocam çok sağolasın,çok teşekkür ederim... :)
rica ederim,iyi oyunlar.

YöneticiBey

90% indirimli 3DMark
66% indirimli Sins of a Solar Empire®: Rebellion kuponlarım var. Takas isteyen?

Sharpsorrow

Alıntı yapılan: hasansahin - 29 Nisan 2014 - 13:27:20
Merhaba,

Steam üzerinden satın alınan oyunlar (mesela Half-Life 2) aylık olarak düzenli ödeme istiyormu yoksa bir kere satın alıp devam oynuyormusunuz?
Diğer bir sorum ise; steam üzerinde linux destekli çok fazla oyun görünüyor. Acaba bu oyunların hepsi gerçekten linux'ta güzel bir şekilde oynanabiliyormu? (mesela team fortness, half life 2)

Oyunlara ödeme bir defâ şeklinde bilmekteyim.Linuxta oynanabilirliğe  gelince ubuntu 14 üzerinden Team Fortress 2 ve Dota 2 gibi oyunlar tam performansla oynanmakta

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 22 Ocak 2015 - 13:59:20

Rust'u merak ediyorum. Survival oyunlara merakım var .( Dayz , Unturned , Mortal Online , Dead Frontier )

ubuioniq

Shank 1 humblebundle link var isteyene verebilirim. Hocam birde sanctum collection'a talibim mümkünse eğer :)
Ey pencereler ! Sen mi büyük penguenler mi ?

plazma

ubuioniq

Tremorgames'ten aldım ama kullanmadım daha zaten bu aralar oyun oynayamıyorum veririm birine :)

EDİT:Pixel Piracy 0.49$ olmuş. Kaçırmayın bence. İninalde para olsaydı alırdım da yok işte :(

Quaoar

Alıntı yapılan: ubuioniq - 31 Ocak 2015 - 16:46:09
Tremorgames'ten aldım ama kullanmadım daha zaten bu aralar oyun oynayamıyorum veririm birine :)

EDİT:Pixel Piracy 0.49$ olmuş. Kaçırmayın bence. İninalde para olsaydı alırdım da yok işte :(
Bende 18 TL gözüküyor. Daha önce Terraria aldığımda bana iki tane %25(4.50 TL) Pixel Piracy indirim kartı vermişti. İlgilenen olursa gönderebilirim.

plazma

Nerde 0.49 ben o oyunu ilgilenmiyorum olarak işaretlemişim sen 0.49 bağlantısını yolla alıp gönderim sana iyi indirime girmiş

ubuioniq

Heyecandan linki unutmuşum  :P Benim post attığım saatte steamde %50 indirimdeydi.
www.gameoxy.com/games/Pixel-Piracy bu sitede 0.49 dolermiş. Bunu da whosgamingnow da gördüm. Stoklarla sınırlı acele edin :)

EDİT:Site güvenli mi ? Bizi mi kekliyon ? 3-5 postun var demeyin, diyen varsa: whosgamingnow.net/discussion/2022/pixel-piracy-is-0-49/p1 buraya alayım. Yorumlarda anlatmışlar güvenlik kısmını(linki kısaltmadım nereye gittiğinizi bilin diye.)

EDİT-2:Bekledim belki alabilirim diye ama bitmeden alabilirsem iyi olacak. Bu oyun karşılığında CS:S steam key ya da Portal 2 indie gala link verebilirim. Ayrıca şuan 5 dolarım var bitcoin olarak, ücreti verebilirim(btc şeklinde). Tabii bu işi hayır içinde yapabilirsiniz size kalmış.