[Çözüldü] wi-fi logosu

Başlatan ekremdogan, 11 Ekim 2014 - 01:08:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ekremdogan

p_c kapatma tuşu yanındaki  interneti goruntuleyen logo yok oldu .onu tekrar nasıl geri getirecem? tskurler..

siberoloji

Peki internet bağlantınız devam ediyor mu?
Kapatıp açtığınızda da aynı şekilde mi durum?

ekremdogan

internete baglanıyor .,ekranın sağ kısmına transparent şekilde connected yazısı çıkıyor ve kayboluyor.
asıl problem sağ ustte kapama ,ses , batarya ,bluetooth  ve klavyenin yanında bir de wi-fi logosu vardı .
onun uzerine sağ tıkladım kayboldu  ve bir daha da oraya gelmedi nasıl getirecegimi de bulamadım ,tsk

heartsmagic

Dağıtım ve masaüstü nedir? 
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

ekremdogan

siberoloji

nm-applet
komutunu denediniz mi?

ekremdogan

(nm-applet:21019): nm-applet-WARNING **: Could not find ShellVersion property on org.gnome.Shell after 5 tries
nm-applet kodunu yazdım .ustteki yazı çıktı

siberoloji

sudo apt-get install --reinstall network-manager
sudo apt-get install --reinstall network-manager-gnome

ekremdogan

çok alakasız bir şey oldu sekmedeki yazılar kocaman oldu  :))
halbuki  ben sekmelerden bahsetmemiştim
ubuntu 14.04 ekranın sağında ust koşede açma kapama , saat, ses, batarya yanında internet bağlantısı logosu da vardır .
bende o logo çıkmıyor ve wireless leri goremiyorum ,o logoyu tekrar nasıl geri yukleyecem oraya bilen varsa sevinirim, teskler.

heartsmagic

dpkg -l | grep indicator çıktısını bir görebilir miyiz.

ekremdogan

dgn@dgn-Lenovo-G500:~$ dpkg -l | grep indicator
ii  gir1.2-appindicator3-0.1                              12.10.1+13.10.20130920-0ubuntu4                     amd64        Typelib files for libappindicator3-1.
rc  indicator-application                                 12.10.1+14.04.20140407-0ubuntu1                     amd64        Application Indicators
ii  indicator-appmenu                                     13.01.0+14.04.20140404-0ubuntu1                     amd64        Indicator for application menus.
ii  indicator-bluetooth                                   0.0.6+14.04.20140207-0ubuntu2                       amd64        System bluetooth indicator.
ii  indicator-datetime                                    13.10.0+14.04.20140415.3-0ubuntu1                   amd64        Simple clock
ii  indicator-keyboard                                    0.0.0+14.04.20140410.1-0ubuntu1                     amd64        Keyboard indicator
ii  indicator-messages                                    13.10.1+14.04.20140410-0ubuntu1                     amd64        indicator that collects messages that need a response
ii  indicator-power                                       12.10.6+14.04.20140411-0ubuntu1                     amd64        Indicator showing power state.
ii  indicator-printers                                    0.1.7+14.04.20140527-0ubuntu1                       amd64        indicator showing active print jobs
ii  indicator-session                                     12.10.5+14.04.20140410-0ubuntu1                     amd64        indicator showing session management, status and user switching
ii  indicator-sound                                       12.10.2+14.04.20140401-0ubuntu1                     amd64        System sound indicator.
ii  libappindicator1                                      12.10.1+13.10.20130920-0ubuntu4                     i386         Application Indicators
ii  libappindicator3-1                                    12.10.1+13.10.20130920-0ubuntu4                     amd64        Application Indicators
ii  libindicator3-7                                       12.10.2+14.04.20140402-0ubuntu1                     amd64        panel indicator applet - shared library
ii  libindicator7                                         12.10.2+14.04.20140402-0ubuntu1                     i386         panel indicator applet - shared library
ii  sni-qt:amd64                                          0.2.6-0ubuntu1                                      amd64        indicator support for Qt
ii  telepathy-indicator                                   0.3.1+14.04.20140411-0ubuntu1                       amd64        Desktop service to integrate Telepathy with the messaging menu.

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 31 Ekim 2014, 02:16:03

istediğiniz  bu muydu acaba ,umarım doğru gonderdim tesekurler..

heartsmagic

sudo apt-get install indicator-application

Ardından oturumu kapatıp tekrar açarsın. Komut çıktılarını da şu şekilde aktarırsın bundan sonra: http://kb.ubuntu-tr.net/kodetiketi 
Çözülen başlıklarımız için de: http://kb.ubuntu-tr.net/cozulen-basliklarin-etiketlenmesi

ekremdogan

:)
sorun çozuldu emegine saglık heartsmagic kardesim.
ama verdigin linkler kırık çıktı.
browser da .açılmadılar ikiside hata verdi .
forumda verilen cevaplara baktım verdigin cevaplar
genelde dogru çıkmıs ,paylasımın icin tesekurler..

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 03 Kasım 2014 - 23:48:55

site,access not possible hatası veriyor..

heartsmagic

Sevindim sorunun düzelmesine. Bağlantılardan ilki sorunluymuş onu da şu an düzelttim. İki bağlantıya da bakıp kod etiketi kısmını öğrenebilirsin. İkinci bağlantı da da çözülen konuları nasıl etiketlediğimiz anlatılıyor. Sen etiketledikten sonra bizler de başlığı kapatırız.

ekremdogan

dpkg -l | grep indicator
sudo apt-get install indicator-application

daha once wi-fi simgesi kayboldugunda heartmastic bey bu kodlarla çozmuştu problemimi :)
simdi yine aynı sorun ama kodlar problemi çozmedi .

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 02 Şubat 2015 - 13:36:51

heartsmagic

Ekran görüntüsü olarak değil, kopyalayıp yapıştır buraya sonucu lütfen: kodetiketi

ekremdogan

haklısın onu bir turlu yapamadım biliyorsun işte acemi işi patron :)

heartsmagic

Yapamayacak bir şey yok aslında, başlıkta adım adım anlatılıyor. Buraya yapıştıracak, yapıştırdığın kısmı seçecek ve ileti yazdığın yerdeki simgelerden "Kod ekle" simgesine basacaksın.

ekremdogan

heartsmagic

Sorun ekran görüntüsü olması değil, silmene gerek de yoktu. Çıktıları görmemiz lazım.