[Çözüldü] İşletim sistemi seçim ekranı ?

Başlatan SynthLyn-X, 31 Ocak 2015 - 19:07:40

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SynthLyn-X

Windows 7 ile birlikte Ubuntu kullanmak istedim.Mevcut sistemimin yanına ubuntu kurdum.Her şey gayet güzel ancak kurulum bitince başlangıçta windows 7 veya ubuntu'yu seçebilmem için seçim ekranı gelmiyor.Direk ubuntu'ya giriyor.Sadece ekranı kaplayan mor bir kare çıkıyor ?Dosyalarımdan baktım eski işletim sistemim yerinde duruyor.Yardımcı olursanız sevinirim

neynefes

Boot-repair başlığını takip edin. Wikimizde kurulum mevcut takıldığınız yer olursa buradan devam ederiz.

SynthLyn-X

Yönlendirme için teşekkür ederim.Bulunduğum yerdeki fırtına yüzünden kurulum esnasında sürekli aksilikler yaşadım.Elektirik kesintileri vs. derken windows'ta ubuntu'da erişilemez hale geldi.Ancak şimdi düzeltebildim.Şu an ubuntu ve windows erişilebilir durumda.Ama sık sık çökme sorunları ile karşılaşıyorum.Bir müzik açsam ya da bir video pc tamamen donuyor.En son sürüm 64bit kurdum.İntel işlemci kullanıyorum.Bu tür sorunlar normalmi acaba ?

heartsmagic

Normal değil elbette. Ancak, eğer bu başlıktaki sorun çözüldüyse konuyu etiketleyip kapatalım: cozuldukonusu
Sen yeni bir başlık açar, orada sorununu ayrıntılı bir şekilde aktarırsın. Grafik kartı bilgilerini aktarman da güzel olur: ekrankomut

Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

SynthLyn-X

Bu başlıktaki sorunum çözüldü.Teşekkürler :)