iPod için iTunes benzeri program

Başlatan geryildirim, 07 Ekim 2013 - 13:07:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

geryildirim

12.04 üzerinde gtkpod ile iPod'u görebilmiştim diye hatırlıyorum. Sonra, belki de güncellemelerden dolayı, okunmaz oldu. Sizin tavsiye edebileceğiniz bir paket var mı?

meda

Clementine yazılımını deneyebilirsin.
"BEDAVA Bedava yaşıyoruz, bedava;Hava bedava, bulut bedava;
Dere tepe bedava;Yağmur çamur bedava;Otomobillerin dışı,Sinemaların kapısı,Camekanlar bedava; Peynir ekmek değil ama Acı su bedava;Kelle fiyatına hürriyet, Esirlik bedava; Bedava yaşıyoruz, bedava. Orhan VELİ"

geryildirim

Teşekkür ederim.  Sadece şarkıcıların isimlerini listeledi. Oradan haraketle istenilen parçaya ulaşabiliniyor.

Ancak iTunes yapısı olmuyor.  gtkpod bunu yapabiliyordu; keşke devam etseydi.

Eğer başka benzeri bir uygulama yoksa Clementine hiç yoktan iyidir diyeceğiz galiba.

geryildirim

Banshee Media Player daha iyi görünüyor.

meda

Aradığın programda özellik veya özellikleri belirtirsen iyi olur. Alternatif olarak Banshee olabilir.Ama genel kanı İpod,İphone eşlemesinde Clementine iyi diyor.
Dere tepe bedava;Yağmur çamur bedava;Otomobillerin dışı,Sinemaların kapısı,Camekanlar bedava; Peynir ekmek değil ama Acı su bedava;Kelle fiyatına hürriyet, Esirlik bedava; Bedava yaşıyoruz, bedava. Orhan VELİ"

geryildirim

İlginç! gtkpod'u tekrar yükleyince listelemeyi yaptı, ama hehangi bir parçayı çalmak isteyince, "Errors created by track normalisation" hatası verdi.

Track'ları listeleyebildiğine göre bu hata ne demek oluyor?

@shadow, iTunes benzeri bir arayüz istediğimi belirtmem yeterli değilse şu şekilde ifade edeyim:

iPod'umda müzik türlerine göre sınıflandırılmış klasörler ve onların içinde de şarkı isimleri var. iTunes yapısında (dolayısıyla ona en çok benzeyen gtkpod'da) buların hepsi görünüyor. Herhangi bir şarkı, şarkıcı veya tür üzerinden aradığım şeye ulaşmam çok kolay oluyor.

Clementine'de ben sadece sol penceresinde şarkıcı isimlerinin listelendiğini gördüm. Aynı anda yukarıda bahsettiğim bilgiler görünmüyor. Eğer mümkün oluyorsa bilmek isterim

meda

Bahsi geçen oynatıcılarda  istediğin özelleştirmeler olabilir.Biraz programları kurcala belki istediğin hale getirebilirsin.Ayrıca Rhythmbox,Banshee eklentileri yani oynatıcılara farklı özellikler katabilirsin.Mesela  http://www.webupd8.org/2012/08/rhythmbox-third-party-plugins-ubuntu-ppa.html adresi gibi bazı işine yarabilecek oynatıcılar farklı programlar paylaşımlar yapılmış.İncele olmazsa farklı fikirler üretmeye çalışırız.

ouzkhan

iyi günler;
clementine yükledim fakat iphone a bağlanırken şöyle bir hata veriyor:

Error during XML parsing of file /tmp/qt_temp.rw5782/iTunes_Control/iTunes/PlayCounts.plist

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

pc: asus x550lc
title: astronom

fafnir35

Merhaba.Ben de ipadi bağladığımda, Ipad'e ipade bağlanılamadı(-20)  şeklinde hata alıyorum masaüstünde bağlar bağlamaz. Sonrasında clementine ile girmeye çalışıyorum, aygıtı listede görüyor fakat girilemiyor.Rhytmbox da görmüyor.  Başka uygun program, başka yöntem var mıdır?

ouzkhan

Alıntı yapılan: plazma - 19 Ocak 2015 - 19:19:56
http://milentyev.com/2012/10/28/clementine-and-iphoneipod/ bir çözüm var

To overcome this silly problem you are required to have any computer with iTunes installed.

yani anladığım kadarıyla itunes in yüklü olması gerektiğini söylüyor ve ubuntu için itunes yok. galiba bu çözüm ubuntudan ziyade windows için geçerli, değil mi?
pc: asus x550lc
title: astronom

plazma

Yanlış yazmışım pardon windeki ituneste play count çalma sayacını sıfırlamak getekiyor ondan sonra clementine de mormal çalıştığını söylemiş