[Çözüldü] Manjaro'da oyun oynayamıyorum

Başlatan eronis, 16 Ocak 2015 - 14:36:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

eronis

Neverwinter adında bir oyunum var. Winehq'da oynanabileceği yazıyor, * her şey tamam, oyuna giriyor, hoşgeldin mesajı geliyor, yükleniyor, ama oyun ekranı gelmiyor.

Sistem;

i3-2100CPU
Ati HD 5670'di sanırım ama Gallium 0.4 on AMD REDWOOD diye geçiyor sistem içinde 1. tahminim bu
4GB Ram
Manjaro Linux 64-bit

Ben ekran kartı sürücüsü diye tahmin ettim ancak emin değilim. Çünkü bu sürücüler ile eski bilgisayarımda çok güzel oyun oynuyordum ki onun sistemi buna yaklaşamaz bile.

Sizin bu konudaki görüşleriniz nelerdir ? Ekran kartı sürücüsünden başka ne olabilir ? Çünkü emin olmadan bir iş yaparsam başka sorunlara neden olabilir bu...

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 16 Ocak 2015 - 14:38:56

https://wiki.manjaro.org/index.php/Catalyst

burada dökümana rasladım. Ama işime yarar mı emin değilim ? İlk kez linux'ta böyle bir oyun kuracağım. Genelde CS 1.6 gibi düşük sistemli oyunlar oynardım. Onun için bu konudaki bilgisizliğimi mazur görün. Daha önce buraya danışmadan her iş yaptığımda bilgisayara * bir şey oldu :)

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 16 Ocak 2015 - 14:57:51

Spam için üzgünüm arkadaşlar. Patch'le ilgiliymiş. Arkaplandaki patch'ler yüklendi, artık direk açılıyor. Konuyu çözüldü diye işaretliyorum.
The Linux philosophy is 'Laugh in the face of danger'. Oops. Wrong One. 'Do it yourself'. Yes, that's it. --Linus Torvalds