Vmware 3d sorunu

Başlatan ayhantoka, 11 Aralık 2014 - 19:02:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ayhantoka

linux mint 17.1 i taşınabilir hdd üzerine kurdum sorunsuz çalışıyor ancak linux mint içine kurduğum vmware 11 de 3d esteği yok

vmware içine kurulan windowsta dx9 çalışmıyor oysa windows içine kurulan vmware içine kurulan win 7 de sorun yok  kısaca linux içine kurulan vmwareye win 7 kurup 3d desteği alabilirmiyim

ayhantoka

if kullanıcısının yanıtı sadece windows ana makinede geçerli ama ben linux mintte vmware içinde wndows kullanıp 3d kullanmak istiyorum ve de sanal windowsta 3d desteği yok windows ana makinedeki windowsun içindeki vmware içindeki windows ta sorun yok bu cevap windows ana makine için geçerli

if

Nerde yazıyor sadece Windows için olduğu?

ayhantoka

ekte ki resimde görüldüğü gibi 3d desteği yok   dediğiniz ayarları yaptım ama sonuç yok aynı sanal pc windowsta açılırsa sorun yok ama linux ta açılırsa sonuç aşağıdaki gibi dxdiag komutunu verince 3d desteği yok ancak vmware windows sürümünde 3d oyun oynayabiliyorum

[eklenti yönetici tarafından silindi]

if

VM > Ayarlar > Donanım > Görüntü > 3D grafikleri çalıştır yolu olmuyor mu?

ayhantoka

HAYIR DEDİM YA SADECE VİNDOWS ANA MAKİNEDE OLUYOR DİYE EKRAN KARTI 2 GB DİYORAMA 3D YOK   AYRICA ŞÖYLE BİRŞEY DUYDUM VMWARENİN SİSTEM DOSYALARINDA DÜZENLEME YAPILINCA GERÇEK EKRAN KARTINI GÖRÜYORMUŞ  KÖPRÜ MODUYLA AĞ BAĞLANYISI GİBİ  AYNI ŞEKİLDE KVM KURUNCADA 3D YOK EKRAN KARTI SADECE 64 MEGABAYT KVM DE AMA MEN VMWAREDE SORUNU ÇÖZMEK İSTİYORUM

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 12 Aralık 2014 - 14:50:52

.vmware loglarda open güncelle diyor ama linux mint 17.1 de intel hd 3ooo de nasıl olacak

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 12 Aralık 2014 - 21:42:06

SORUMUN CEVABINI BULDUM İNTEL  EKRAN KARTLARINDA BİR ÖZELLİK BULUNMUYOR VE VMWARE O NEDENLE 3D GÖSTEREMİYOR

VİRTUALBOSTA SORUN YOK  3D ÇALIŞIYOR AMA EKRAN 256 MEGABAYT SADECE   

KVM DEGERÇEK  EKRAN KARTI TATITILABİLİYORMUŞ AMA NASIL BİLMİYORUM 
BİLEN VARSA YARDIM ETSİN LÜTFEN

[eklenti yönetici tarafından silindi]

if

Büyük harflerle yazmamanı kaç defa tekrarlamamız gerek? 1 hafta uzaklaştırma verdim.