Java ile ilgili sorun

Başlatan ardaoncu, 31 Mart 2009 - 22:25:10

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ardaoncu

Selamlar.
Bende ubuntu 8.10 kurulu.Java eklentisinide kurdum fakat gamyun.net'te oyun oynayamıyorum. Herhangi bir gamyun oyununa girdiğimde sadece reklamlar çıkıyor. Aşağıda "Done" yazıyor ve sayfa yüklemesi tamamlanıyor. Ekstradan bir ayar yapmam gereklimi? Yardımlarınızı bekliyorum.

ihtiyar said

Başlığı değiştirdim, emin değilim java ilgili olduğundan ama site ismi olması hoş durmuyordu. Başka tarayıcılardan denediniz mi? Opera olabilir mesela. Firefox'ta sorun yaşayanlar Opera'da çözüm bulabiliyor bazen. ;)

ardaoncu

Teşekkürler öncelikle. Büyük ihtimalle sorun java da zaten. Opera konusuna gelince yüklü değil bende. İnternetten araştırma yaptığımda firefoz ta çalıştıranların olduğunu gördüm. Net bir bilgi vermedikleri için size başvurmak istedim.

ihtiyar said

Alıntı yapılan: ardaoncu - 31 Mart 2009 - 22:37:21
Teşekkürler öncelikle. Büyük ihtimalle sorun java da zaten. Opera konusuna gelince yüklü değil bende. İnternetten araştırma yaptığımda firefoz ta çalıştıranların olduğunu gördüm. Net bir bilgi vermedikleri için size başvurmak istedim.

Rica ederim, zevkle. :)

Java ile ilgili birçok konu açıldı ve çözüldü diye hatırlıyorum. Forumu biraz gezmenizi önereceğim. Opera'yı da forumda arayabilirsiniz kurulumunu. ;)

ardaoncu