Ubuntu 14.10 Kasıyor

Başlatan cangerma, 06 Kasım 2014 - 20:58:40

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cangerma

Neden oluyor bilmiyorum 14.04 sürümünde hiçbirşey olmuyordu 14.10 sürümüne geçtiğimden beri bilgisayar özellikle Mozilla Firefox Browser'da video izlerken yaklaşık 10 dakikada bir donmaya başladı.Sizce sebebi nedir?Bu arada eski sürümü indirmeye başladım 1 saat sonra kadar ona geçeceğim sanmıyorum ama umarım devam etmez.

neynefes

Flash plugin i yuklediniz mi?

meda

14.10 yükseltme ile geçtiyseniz tavsiyem sıfır kurulum olur. Öteki türlü sıfır kurulum yapılmış ise çok farklı yorumlamalar olabilr.
"BEDAVA Bedava yaşıyoruz, bedava;Hava bedava, bulut bedava;
Dere tepe bedava;Yağmur çamur bedava;Otomobillerin dışı,Sinemaların kapısı,Camekanlar bedava; Peynir ekmek değil ama Acı su bedava;Kelle fiyatına hürriyet, Esirlik bedava; Bedava yaşıyoruz, bedava. Orhan VELİ"

siberoloji

Bilgisayar böyle yavaşladığında Terminalde
komutu ile işlemleri listeletip CPU ve MEM yüzdelerini inceleyebilirsiniz. Hangi programın ne kaynak kullandığını görebilirsiniz.
(top ekranından çıkmak için q tuşuna basabilirsiniz.)

cangerma

Flash Plugin yüklemiştim zaten de,şu an Chrome'a geçtim (internetten yüklenilen,ubuntu store modeli değil) bir kasma yok.Ama bundan önce Safari-Opera denedim onlarda da aynı sorun olmuştu.Fakat şu anlık bir sorun yok.