libreoffice menü çubuğu

Başlatan scok7, 14 Kasım 2014 - 13:13:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

scok7

arkadaşlar merhaba
ubuntu kullanmaya yeni başladım libreoffice de writerı açtığımda en üstte olması gereken menü çubuğu(dosya,düzen,ekle v.b.) yok. onu nasıl açabilirim?

ersoystars

Unity de uygulama menüleri tarih - saat vb. araçların bulunduğu barda (en üstte bulunan çubuk) olur. Mouse ile üst tarafa gelirsen aktif uygulamanın menüsünü görürsün.
Fuuis

scok7

teşekkürler alışmak biraz zaman alacak dediğin gibi en üstte belgenin dışındaymış menü çubuğu.

ersoystars

Çözüldü etiketi alalım öyleyse :)
Fuuis

heartsmagic

Evrensel Seçke diyoruz bizler ona. Bir süre sonra alışırsın.
Çözülen konularımız için: cozuldukonusu
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

ersoystars

Fazlasıyla yeni olduğu için kolay cümleler seçmekte fayda var diye düşündüm
Fuuis

heartsmagic

@ersoystars, tepkisel yaklaşmadım olaya, yanlış anlama :) Senin tarifin gayet güzel, ben de ismini vermek istedim sadece. 
Mimikler olmayınca yanlış anlaşılabilme ihtimali var tabi.

ersoystars

yanlış anlamışım :) (Yorumları tebrik etme eklentisi olsa iyi olur :) her seferinde cevap yazıp kalabalık etmeye alternatif çözüm :) )
Fuuis

heartsmagic

Öyle bir eklenti var mı bilmiyorum ama daha önce forumda bahsi geçen "Rep" meselesi gibi bir şeyse pek kullanmayı düşünmemiştik, yine düşünmeyiz sanırım :)
İnce düşünceli arkadaşların hâl ve davranışları zaten her şeyi anlatıyor. Yorumları beğendikleri için burada bulunup diğer kullanıcılara yardım ediyorlar, bu nedenle bizleri de mutlu ediyorlar :) Kısacası o eklenti olmasa da biz kimin beğenip beğenmediğini, mutlu olup olmadığını, bizi mutlu edip etmediğini biliyoruz. Forumun bu halinden memnunuz yani. 

Teşekkür ederiz tabi, o ayrı bir mesele :)