[Çözüldü] Compiz ile eşdeğer alternatif program var mı ?

Başlatan feritarslan, 09 Kasım 2014 - 22:15:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

feritarslan

merhaba arkadaşlar ben ubuntuya nezaman compiz kurdumsa ayarları mahf etti herseferinde bugün yine kurdum dedimki sadece pencere sallama efekti yapıcam bakalım ozmnda bozulcak mı ve aynen tahmin ettiğim gibi bozuldu bütün ayarlar efektlerde düzgün çalışmıyor zaten çizgiler çıkıyo ekranda (ekran kartı güncel) ben haftada 4-5 defa ubuntu kurmaktan sıkıldım bu lanet programa alternatif bi program varmıdır arkadaşlar pencere sallama efekleri için transparanlık için pürüzsüz bi program varmıdır ubuntu tweak aracını indirdim ama ona bu ayarlar yok ne yazık ki =\
                CloneZilla

kötükurt

Kde'de efektler sorunsuz çalışıyor. Kubuntu'da dene birde şansını.
"Cahil tutarlıdır kendi içinde, kötü olan yarı cahillerdir." İlber Ortaylı

gecegezen

kde'nın kwin var ama compiz disinda güzel efekleri olan ama unity arayüzü compiz ile çalışmakta solda ki menü ve üst menü falan hep compizin bir eklentisi olarak geliyor diye biliyorum ben
Yotube kanalım hepinizi beklerim...
https://www.youtube.com/channel/UCsRQPZxNJKZbfpGy6r97nJw

feritarslan

nebilim abi ben anlamadım bu işi desekki ekran kartı dandik yani görgüsüzlük gibi olmasında el ile gösterilcek donanım bendeki driver desek oda güncel şans heralde bu gnome dandik yaw KDE kurcam ben =))
                CloneZilla

arpia

heartsmagic

Dandik gibi ifadeleri kullanmazsan seviniriz. Espri mahiyetinde dahi olsa can sıkıcı olabilir.

Compiz söylendiği gibi zaten kurulu gelir, senin kurduğun şey Compiz değil yöneticisidir. Canlandırmaların hepsi, her sistemde sorunsuz çalışmayabilir. Unity ile beraber çalışacak Compiz türü bir şey bulamazsın, Unity için Compiz şart. KDE tarafına geçip şansını deneyebilirsin elbette.

@arpia'nın verdiği Beryl projesi eskiden aktifti ancak artık geliştirilmiyor. Fakat, kendisinin söylediği gibi grafik kartı meselesi de olabilir sorun.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

feritarslan

aynen abi grafik kartı zaten sıkıntı olan ya güncellemede bişeler var yada nebilim neyse boşver abi yaa gerek yok zaten hevesim kaçtı =))
                CloneZilla